Caroline Kejberts och Joacim Ricklings bild med nyfödda dottern väcker reaktioner

CAROLINE KEJBERT, JOACIM RICKLING

Bonde-paret Caroline Kejbert och Joacim Rickling har äntligen fått välkomna sin andra dotter till världen!
Nu är deras följare överlyckliga för deras skull och kommentarsfälten sprängs nästan av alla kommentarer.

Caroline Kejbert, 32, och Joacim Rickling, 30, träffades i Bonde söker fru 2017. Då tog sig Caroline modet att skicka in ett brev till bonden Joacim – och det var hon inte ensam om. Bonden fick nämligen rekordmånga brev, men det blev till slut Caroline som fångade Joacims hjärta.

Tillsammans har de dottern Wilda, 3, och nu kan de även titulera sig som tvåbarnsföräldrar! Wilda har nämligen fått en lillasyster, men vad hon ska heta är ännu något som paret håller för sig själva.

Wildas lillasyster kom till världen den 2:a januari 2022, vilket bara var en dag före Wildas födelsedag. Wilda föddes nämligen den 3:e januari, men tre år tidigare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Caroline Kejbert och Joacim Rickling har fått en till dotter

Lyckan är nu total inom familjen och det verkar som att de fullkomligt njuter av deras nya lilla familjemedlem.

”Punktlig tjej det här! Varför vänta i onödan? Årets andra dag och dagen innan Wildas födelsedag. Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev Caroline på Instagram efter förlossningen.

Under hösten har man fått följa Carolines graviditet då hon gärna uppdaterar sina följare på Instagram om allt mellan himmel och jord. En fråga som engagerade många följare var om det skulle bli en flicka eller en pojke.

Elenas nya skönhetsingrepp – se bilden

Trots att Caroline är väldigt öppen och ärlig mot sina följare så var det en fråga hon ville hålla hemlig, nämligen om det var en dotter eller son som låg i hennes mage. Även om det spekulerades hej vilt så var det ändå en stor majoritet som gissade på en flicka inne i Carolines mage. Detta efter att hon publicerat en bild där följarna la märke till en viss detalj.

Jag tror att det blir en flicka. Du är så liten. Som du ser ut nu gjorde jag i 4e månaden. Lycka till.. ”, skrev en följare.

”Det blir en lillasyster”, konstaterade en annan.

Följarnas starka reaktioner efter nya bilden på familjen

Och nu i efterhand, kan vi faktiskt konstatera att följarna hade rätt! Det blev ju en liten flicka som fick komma till familjen Kejbert/Rickling. Lyckan inom familjen verkar vara total och det är inte bara huvudpersonerna själva som är lyckliga, nu visar nämligen parets följare hur glada de är.

Det är till en ny bild på alla fyra i familjen som kärleken bara strömmar in. Faktum är att hela 539 personer lämnat en kommentar.

”Den första bilden på hela familjen. Stort tack för alla gratulationer via samtal, meddelanden och kommentarer. Ni är fantastiska!”, skriver de och kommentarerna trillar in:

”Grattis till hela familjen, perfekta starten på ett nytt år”, skriver en.

”Det där myset är något speciellt! Mys o njut”, skriver en annan.

”Sötisfamiljen”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Carolas kärlekskrasch med den hemliga mannen – därför är det slut

LÄS OCKSÅ: Hannas och Martins nya beslut för barnen – efter skilsmässan

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!