LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings ilska efter semestern med familjen: ”Jävligt dåligt”

29 jan, 2022 
Carolina Gynning
Carolina Gynning och hennes familj befann sig i Sälen under nyår.
Men det fanns en sak som gjorde konstnären riktigt upprörd i samband med vistelsen.
– Det här gör mig så jävla irriterad, säger Carolina Gynning.
Annons
Allt du behöver veta om Carolina GynningBrand logo
Allt du behöver veta om Carolina Gynning

Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson befann sig i Sälen under nyår med sin familj. De bodde i en fjällstuga men Gynning hade även bokat en lyxig svit på ett hotell till sin mamma, tillika konstnären, Agneta Gynning, då hon fyllde jämt och det vankades firande.

Men under vistelsen så fanns det en sak som Carolina störde sig på, och det visar sig just handla om hotellet och den dyra sviten hon bokat.

Carolina Gynnings ilska mot hotellet: ”Så jävla irriterad”

Det är i podcasten Gynning & Berg - Hittar sig själva som Carolina berättar om sin irritation.

– Vi var ju uppe för att fira mormor. Hon bodde ju på lyxhotell, sviten där, säger Carolina Gynning och fortsätter:

– Det är två saker jag vill ta upp här, jag vet inte hur jag ska börja. Men bemötandet från hotellet, för det tyckte jag var väldigt intressant. Carolina Gynning ska komma till en svit, alltså det här gör mig så jävla irriterad, det är för jävligt att det är så, jag börjar tro att jag är J Lo eller Madonna, säger Carolina Gynning.

Annons

– Du är ju Sveriges J Lo, säger poddkollegan Carina Berg.

Gynning konstaterar att hon gärna sett att hotellet hade fixat något välkomnade på rummet, förslagsvis ett fruktfat, då sviten var dyr och kostade 9 000 kronor per natt.

– Och jag vill bara säga det, att jag tycker det är jävligt dåligt när jag kommer till en svit och betalar 9 000 kronor per natt, att det inte ens finns en liten vindruva där det står ”välkommen till vårt hotell Carolina”, kan man inte begära det?

Carolina Gynning bokade hotell för 9 000 kronor natten

Carolina Gynning berättar vidare att det självklart ska vara samma välkomnande för alla – oavsett om man är känd eller inte.

– Både för att jag är jag, men sen självklart ska det vara så till alla. Har någon bokat ett rum för 9 000 spänn natten, då ska man verkligen välkomna. Och jag har på riktigt aldrig bokat en svit någonstans där det inte har varit en välkomst-grej. Även fast ingen vet att det är Carolina Gynning.

Annons

– Jag förstår vad du är ute efter, det tycker jag är jättetrevligt av ett hotell när de lägger fram en vindruva och en liten skylt. Och är det 9 000 kronor så kanske man vill vara omgärdad av lite pampering, säger Carina Berg varpå Gynning avslutar:

– Ja exakt, och det var man inte här. Och jag kan tycka så här, där är jag lite hård nu. Ja, jag är för stor för Sverige. Jag tycker att man ännu mer ska göra det när Carolina Gynning eller Carina Berg kommer till hotellrummet. För att då kanske man hamnar på Instagram.

FOTO: Disvovery+, Youtube

Annons