Carolina Gynnings lyxiga bröllopsplaner med Viktor Philipson: ”Kändisbröllop”

VIKTOR PHILIPSON, CAROLINA GYNNING

Carolina Gynning och Viktor Philipson har nyligen fått sitt första gemensamma barn, dottern Vilda. Nu berättar Carolina om bröllopsplanerna med Viktor!

Carolina Gynning, 43, och Viktor Philipson, 35, blev ett par för ungefär tre år sedan och under de här åren har det hänt en hel del!

Bland annat har de blivit föräldrar till dottern Vilda, som föddes i somras och lyckan var total. Men det har inte alltid varit frid och fröjd för paret. Sommaren 2020 gjorde de nämligen slut men under hösten gick de ut med det glada beskedet: de hade hittat tillbaka till varandra!

Carolina har döttrarna Alicia, 9, och Adele, 7, från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker och när hon och Viktor träffades visste de snabbt att de ville skaffa gemensamma barn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elisa Lindström stöttas av manliga kollegan efter skilsmässan

Carolina Gynnings kamp med att bli gravid

Men vägen till barn blev inte helt enkel för paret och de försökte länge att bli gravida.

– När man träffar en yngre kille hamnar man i ett ganska tufft läge. För om tio år, när han är i 40-årsåldern och kommer på att han vill ha barn så kommer han att dra, för då behöver han en annan kvinna för att det ska vara möjligt. Jag tog upp barnfrågan med Viktor tidigt och han sa bara att "då löser vi det", men hur fan då? Det är liksom inte helt lätt..., har Carolina sagt till Amelia.

Men till slut blev Carolina gravid och under hösten 2020 gick hon och Viktor ut med det glada beskedet. För Expressen berättar Carolina nu att hon gärna vill ha fler barn. Hon hade tidigare fått höra att när man får barn nummer tre så känner man sig klar – men så kände inte Gynning!

VIKTOR PHILIPSON, CAROLINA GYNNING

Kärleken sprudlar mellan Viktor och Carolina.

Karin Törnblom/TT

Carolina Gynnings bröllopsplaner med Viktor Philipson

I samma intervju berättar Carolina också om hur det står till på kärleksfronten med Viktor och hur det egentligen blir med bröllop en vacker dag.

– Ja, alltså.. Jag vill ju gärna det men jag kommer inte att fria själv. Så det får i så fall Viktor göra, säger Carolina till Expressen och blir avbruten av Viktor i bakgrunden:

– Det kommer. Du får ha lite is i magen bara.

Viktor är son till kungavännen Aje Philipson, 78, och deras vänskapskrets är väldigt kändistät, precis som Carolinas. Därför menar Carolina Gynning nu att även bröllopet kommer fortsätta på det spåret. Lyx och flärd är givet att bröllopet kommer innehålla.

– Det ska vara så mycket blommor, lyx och flärd. Det ska vara det mest galna och lyxigaste kändisbröllopet genom tiderna, det vill jag säga, säger hon till Expressen och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas frågor om Jennys relation till kocken: ”Varför?”

LÄS OCKSÅ: Paradise hotel-profilen bryter tystnaden om känslorna för Benjamin

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!