LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynning om skönhetsingreppet som gick fel: ”Var inte bra”

05 dec, 2023 
CAROLINA GYNNING
Carolina Gynning är allmänt känd för att vara mån om sitt yttre och det är även allmänt känt att hon gjort en del ingrepp.
Nu berättar hon om ett ingrepp som dock blev fel.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

Carolina Gynning, 45, har många strängar på sin lyra. Förutom att vara en framgångsrik konstnär är hon även skådespelare, influencer och driver en podd tillsammans med vännen Carina Berg, 45.

Vid sidan av jobb är hon mamma till döttrarna Alicia, 11, Adele, 9, och Vilda, 2. De två äldsta döttrarna har hon från en tidigare relation och dottern Vilda har hon tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, 37.

Carolina är allmänt känd för sitt vackra utseende och hon har varit öppen med sina skönhetsoperationer. Hon var 18 år gammal när hon la sig under kniven för första gången. Då var det en bröstförstoring som stod på agendan – men resultatet blev hon inte alls nöjd med.

Carolina Gynning gjorde fillers i händerna

Sedan dess har hon opererat sina bröst flera gånger för att korrigera detta. Carolina har tidigare berättat om vad som hände; nämligen att bröstvårtorna hamnade lite för högt upp och har inte kommit ner igen.

Annons

Även om brösten blev aningen fel så är det inget som stoppar Carolina från botox och fillers. Det gör hon nämligen regelbundet. Nyligen testade hon även att göra fillers i händerna, men även det blev hon inte särskild nöjd över.

– Jag hade injicerat så mycket Restylane i händerna, så att de svullnade upp och blev Barbiehänder. Jag har ju väldigt så här finlemmade händer. Så jag hade liksom bullar upp till, sa hon i sin podd.

Carolina Gynning om misslyckade skönhetsingreppet

Och nu kommer det fram att det finns ytterligare misslyckanden som drabbat Carolina Gynning. Det är i en ny intervju med Femina som hon berättar om ett ingrepp som gick lite fel.

– Fillers i läpparna för 25 år sedan. Materialet som användes var inte bra. Många andra fick problem efter att ha gjort samma. Så läxan är att inte göra något sådant när du inte vet vad det är för något, säger hon till tidningen.

Gynning förklarar vidare att hon känner av en utseendepress.

– Absolut. Samtidigt har jag skapat bilden av mig själv som en person som älskar skönhet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons