LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynning om kostnaderna bakom utseendet: ”Så himla fint när man är känd”

04 nov, 2023 
Carolina Gynning är känd för sitt vackra utseende och hon har varit öppen med sina skönhetsoperationer och ingrepp.
Nu berättar hon om kostnaderna för alla behandlingar och hur hon tar hand om sig själv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

Carolina Gynning, 45, är väldigt mån om sitt utseende och älskar att ta hand om sig själv. Gynning har även varit öppen med sina skönhetsoperationer. Hon var 18 år gammal när hon la sig under kniven för första gången.

Då var det en bröstförstoring som stod på agendan – men resultatet blev hon inte alls nöjd med. Sedan dess har hon opererat brösten flera gånger för att korrigera det hon blev missnöjd med.

– Det var det som hände när jag gjorde mina bröst sista gången, att bröstvårtorna hamnade lite högt och de har aldrig kommit ner, har Carolina Gynning förklarat i sin podcast tidigare som hon driver med vännen Carina Berg,45.

Carolina Gynning om skönhetsingreppet som gick snett

Något annat Carolina regelbundet gör för att upprätthålla det utseende hon är ute efter, är botox och fillers. Hon har även provat fillers i händerna, men det blev hon inte särskilt nöjd med.

– Jag hade injicerat så mycket Restylane i händerna, så att de svullnade upp och blev Barbiehänder. Jag har ju väldigt så här finlemmade händer. Så jag hade liksom bullar upp till, sa hon i sin podd.

Carolina Gynning om kostnaderna för behandlingarna

Men hur mycket pengar lägger egentligen Gynning på skönhet? I en intervju med Nyheter 24 berättar hon om kostnaderna och även hur mycket tid hon lägger på just det.

Annons

– Jag lägger ner väldigt mycket pengar och tid på skönhet. Jag tycker inte att det är osunt. Jag har inga krav på att behöva se ut som någon annan. Just nu så handlar det om att försöka hålla sig så fräsch som det går för att varar runt 45.

Hur mycket pengar på en månad blir det då?

– Åh gud, det som är så himla fint när man är känd. Det är ju att man kan göra samarbeten med salonger som har fina behandlingar. Så det blir inte så mycket pengar. Men däremot blir det mer samarbeten som man får göra på Instagram.

FOTO: KARIN TÖRNBLOMT/TT

Annons