LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings nya superkropp – träningsresultatet chockar alla

27 okt, 2023 
Carolina Gynning är känd för att vara mån om både utseende och själ.
Hon är även ytterst noga med att ta hand om sig och sin hälsa.
Nu visar hon upp sin starka kropp efter all träning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

Carolina Gynning, 45, har många strängar på sin lyra. Förutom att vara en duktig konstnär är hon även skådespelare, influencer och podd-profil tillsammans med vännen Carina Berg, 45.

Vid sidan av jobb är hon mamma till döttrarna Alicia, 11, Adele, 9, och Vilda, 2. De två äldsta döttrarna har hon från en tidigare relation och dottern Vilda har hon tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, 37.

Carolina är allmänt känd för sitt vackra utseende och hon har varit öppen med sina skönhetsoperationer. Hon var 18 år gammal när hon la sig under kniven för första gången. Då var det en bröstförstoring som stod på agendan – men resultatet blev hon inte alls nöjd med.

Carolina Gynnings ingrepp

Sedan dess har hon opererat sina bröst flera gånger för att korrigera detta.

Annons

– Det var det som hände när jag gjorde mina bröst sista gången, att bröstvårtorna hamnade lite högt och de har aldrig kommit ner, har Carolina Gynning förklarat i sin podcast tidigare.

Något annat Carolina regelbundet gör för att upprätthålla det utseende hon är ute efter, är botox och fillers. Hon har även provat fillers i händerna, men det blev hon inte särskilt nöjd med.

– Jag hade injicerat så mycket Restylane i händerna, så att de svullnade upp och blev Barbiehänder. Jag har ju väldigt så här finlemmade händer. Så jag hade liksom bullar upp till, sa hon i sin podd.

Carolina Gynnings träningsintresse – visar upp kroppen: ”Shit”

Gynning har nu fått ett stort intresse för träning. Den senaste tiden har hon gymmat flitigt och det är något som hennes följare lagt märke till.

Annons

Konstnären har exempelvis fått tydliga armmuskler – något följarna noterar.

”Yes! Dessutom definierade armar”, skriver en person följt av en biceps-emoji.

”Bitig också”, skriver en annan.

”Alltså WOW vilken kvinna du är! Så mycket POWER! Älskart!”, skriver en tredje.

”Shit vilken deltamuskel!”, hälsar en fjärde.

Hon har även startat upp ett konto på Instagram för att hjälpa andra med motivationen. Kontot heter Project push och är skapat av Carolina och det går även att köpa träningskläder.

”Ett inspirations konto startat av mig Carolina Gynning för att jag vill att DU ska må lika bra som jag gör av träning och hälsa”, skriver hon som en beskrivning av Project push.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons