Carolina Gynnings vågade bild får följarna att se rött: “Patetiskt”

Carolina Gynning är inte blyg på sina sociala medier.
Nu har hon publicerat en rumpbild som skapar storbråk i kommentarsfältet – och följarna är minst sagt oense.
1:30

Efter reklamen: Allt du behöver veta om Carolina Gynning

(1:30)

Slå på ljud

Carolina Gynning, 43, är den multibegåvade entreprenören som kan sätta upp den ena titeln efter den andra på sitt cv. Hon är nämligen både konstnär, entreprenör, poddare, programledare, realityprofil och före detta glamourmodell.

Hon är ständigt aktuell med något nytt och lever ett liv i full fart både på arbetsfronten men också privat. Hon bor tillsammans med sina barn Alicia, 9, Adele, 8 och Vilda, 1, och självklart kärleken Viktor Philipson, 36, som kom in i hennes liv 2019.

Just nu är hon aktuell med den nya säsongen av Stjärnorna på slottet. Och i podcasten Gynning och Berg, som hon har tillsammans med Carina Berg, 44, hör vi henne dessutom varje vecka.

Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

Se klippet här!

Gynnings öppenhet på sociala medier

Något som inte är ovanligt om man heter Carolina Gynning är att dela med sig av högt och lågt på sociala medier. Hon delar gärna med sig av skönhetsbehandlingar och talar öppet om vilka ingrepp hon gjort. Hon är inte heller blyg med att dela med sig av vågade bilder.

Nyligen delade hon med sig av sitt besök när hon tog bort celluliter från rumpan på. Ett inlägg som fick stor uppmärksamhet minst sagt.

Bort med alla celluliter”, skriver hon i inlägget där hon ligger med rumpan i vädret.

Bilden som skapar bråk i kommentarsfältet – följarna försvarar henne

Nu har hon publicerat ytterligare en bild – och denna skapar minst sagt debatt i kommentarsfältet. Det är en bild föreställande Carolina på en gunga bakifrån med texten:

Gungar till Köpenhamn.

Några av följarna visar klart och tydligt i kommentarerna att de är trötta på att se hennes rumpa i flödet nu. En del håller med men många försvarar henne medan andra bara underhåller sig med att läsa bråket i kommentarerna.

Är trött på folk som bara är så jäkla avundsjuka”, svarar en följare.

Som vanligt lyser den svenska avundsjukan igenom. Är folk så jäkla missnöjda med sig själva att de måste klanka ner på andra!? Bara att sluta följa henne, enkelt eller hur?”, skriver en annan som försvarar Carolina.

Oj vad många bittra som följer dig. Ni vet att man kan avfölja om man vill! Stå på dig och kör ditt race”, skriver en tredje.

Fy vad tråkiga kommentarer och bittra människor. Så less på det. Hon är fin och lägger upp det hon vill. Har ni problem med det så sluta titta!!!! Sköt ert eget liv och ta tag i det ni själva mår dåligt över – bara patetiskt av er att hålla på så här”, skriver en fjärde.

Se den omtalade bilden här:

FOTO: TV4/Instagram

SENASTE NYTT!