Carolina Gynning om sin misslyckade plastikoperation: ”Patten sprack”

CAROLINA GYNNING

Carolina Gynning har länge varit öppen med sina skönhetsingrepp.
Nu berättar hon om en händelse med en kirurg som ledde till stora konsekvenser.
– Patten sprack!, säger Carolina Gynning.
0:47

Efter reklamen: Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

(0:47)

Slå på ljud

Carolina Gynning, 43, är den multibegåvade konstnären som har erfarenhet inom det mesta – programledare, sångerska, bloggare och konstnär, för att bara nämna några.

Ingen har nog missat Carolinas signum inom konsten, hon målar färgstarka porträtt av kvinnor med en egen touch. Hon beskriver att motiven speglar kvinnor hon mött eller kvinnor hon har inom sig. Porträtten syns bland annat på tavlor, kuddar och glas.

Men konst är inte det enda hon pysslar med, hon syns mycket i tv och media och har haft flera stora programledaruppdrag, bland annat tillsammans med vännen och podcast-kollegan Carina Berg, 44.

Gynning och Philipson har fått barn - allt du vill veta

Se klippet här!

Carolina Gynnings öppenhet om plastikoperationerna

Carolina är otroligt öppen om sina plastikoperationer som hon genomgått. Nu senast hörde vi henne i Intimt med Björken där hon öppnade upp sig om vilka ingrepp hon gjort.

– Det är ju en del botox och skit som jag måste spruta in för att se ut så här. Fillers lite här och lite där, säger Carolina.

Hon nämner samtidigt att hon ligger i tankarna för ytterligare en bröstoperation. Något hon gjort tidigare. Carolina har både tagit in och tagit ut inplantat.

– Men pattarna börjar bli för små, det tycker jag, säger Carolina. Där börjar jag bli fartblind. Där känner jag att jag måste in med större nu, säger hon till Martin Björk.

Breaking
Sigrid är gravid – stora bebislyckan med Robin

Maffiabossen i London spräckte hennes tutte

På tal om bröst så har Carolina nu något nytt att berätta. I det senaste avsnittet av podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva berättar Carolina om en händelse när en maffiaboss hon dejtade punkterade hennes tutte.

– En patte sprack, så han budade som förlåt 100 000 kronor så du kunde laga din patte?, utbrister Carina Berg och frågar om hon förstått rätt.

– Ja, jag dejtade en riktig maffiaboss i London. Kul med lite fart och fläkt i sängen. Han råkade punktera min ena patte, svarar Carolina skrattandes.

Något Carolina dessutom kan avslöja är att kirurgen som lagade hennes bröst inte längre jobbar som kirurg.

– Det jag vet är att hans licens är indragen. Inte efter att min patte sprack, men efter andra dåliga operationer.

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet/TT/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!