TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Carolina Gynnings barnbesked med Viktor – ett år efter dotterns födsel

17 jul, 2022 
År 2019 fann Carolina Gynning kärleken på nytt i Viktor Philipson.
För ett år sedan fick de sitt första gemensamma barn.
Nu berättar hon om hur de tänker angående fler barn framöver.
Annons
Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"Brand logo
Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

Carolina Gynning, 43, har många titlar att sätta på sitt cv. Hon kan nämligen titulera sig som både konstnär, programledare, realityprofil, entreprenör, poddare och före detta glamourmodell.

Just nu är hon aktuell med den nya säsongen av Stjärnorna på slottet. Och i podcasten Gynning och Berg, som hon har tillsammans med Carina Berg, 44, hör vi henne varje vecka.

Men inte nog med det! Carolina befann sig även på filmfestivalen i Cannes tidigare i år, då hon spelar en roll i Ruben Östlunds film Triangle of Sadness.

Den tuffa separationen från exet Alexander Lydecker

Carolina var tidigare i en relation med Alexander Lydecker, 40 och tillsammans fick de döttrarna Alicia, 9, och Adele, 8. När paret gick skilda vägar för några år sedan berättade Carolina om det tuffa uppbrottet på Instagram.

Annons

”Det är tungt att ta sig igenom en separation, men vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt för våra älskade döttrar och vi kommer fortsätta umgås tillsammans som vänner”, skrev hon då.

Men 2019 kom den stora lyckan och Carolina fann kärleken på nytt i Viktor Philipson, 36. Idag har de en 1-årig dotter ihop vid namn Vilda.

Carolina Gynnings barnbesked med Viktor – ett år efter dotterns födsel

I en ny intervju med Amelia beskriver hon deras relation som fantastisk.

– Jag affirmerade till universum att jag ville ha en partner som inte håller tillbaka. Någon som tycker att alla galna och roliga saker bara är härliga. Det är Viktor, berättar Carolina.

Hon berättar även att livet med familjen är så bra som det kan bli just nu, och att de njuter av varandras sällskap. Men att det kan bli fler barn i framtiden är ingen tanke varken hon eller Viktor är främmande för.

– Det är inte helt omöjligt att det blir fler barn, men just nu har det varit så mycket. Samma sak med planerna på gården vi vill köpa. Efter corona kom kriget och ställde till mina business. Allt med guldkant skjuts upp. Nu måste man klara sig här och nu, inte tänka framåt, berättar Carolina.

FOTO: Instagram/Christina Kronér/TT

Annons