Carolina Gynnings oro över komplikationen efter ingreppet

Carolina Gynning om komplikationen efter ingreppet: ”Så sjukt”
I juni fick Carolina Gynning en stor fettknöl på sin midja. Knölen opererades bort och Carolina fick rådet av läkaren att hon kunde träna direkt efter. Men rådet ledde till en konsekvens som hon inte hade förutsett.
Annons

Det var i början av sommaren som Carolina Gynning, 40, fick genomgå en operation. Hon hade upptäckt en fettknöl i midjan som fick tas bort. I podcasten Gynning & Berg hittar sig själva berättade Carolina om operationen för parhästen Carina Berg, 41.

När Carolina efter operationen fick se hur stor fettknölen var blev hon minst sagt förvånad.

Annons

– Jag trodde att den var lika stor som typ en mandel, nöt eller dadel, men den var stor som en apelsin istället, sa Carolina Gynning i podden.

Annons

– Den är gul, vit och röd. Herregud! Tänk att du bar omkring på den. Men fettknölar är ju vanligt, sa Carina Berg.

Nu har det gått några månader sedan ingreppet och kvar finns bara ett ärr. Men i nya avsnittet av Gynning & Berg hittar sig själva berättar Carolina Gynning att hon efter operationen drabbades av en otrevlig komplikation.

– Det var så sjukt. För jag tog ju bort den där och han, den där kirurgen, han sa att, ”du kan gå och träna direkt”, berättar Carolina Gynning i podden.

Sagt och gjort. Carolina gick på ett träningspass med sin personliga tränare. Sedan märkte hon att allt inte var som det skulle.

– Sedan började det successivt fyllas vätska där. Tills när jag, barnen och Victor skulle åka till Ibiza hade en hel tennisboll med vätska istället – utåt, säger Carolina.

Fick hjälp av läkaren

Från semestern på Ibiza ringde Caroline Gynning till sin läkare och berättade att det inte kändes bra.

Annons

– Du vet, gå runt på stranden där på Ibiza och man vill vara lite sexy, sexy, med någon jävla fotboll i midjan med sårvätska. Det känns inte optimalt. Den var dessutom knallblå för att det var så mycket blåmärke, säger hon.

Carolina Gynning berättar också att hon var sugen på att själv sticka hål på svullnaden för att bli av med den. Det gjorde hon lyckligtvis inte och när hon kom hem gick hon direkt till sin läkare – som också blev förvånad över storleken på svullnaden.

– Så när jag kom tillbaka så sa han verkligen, ”oj!”. Då hade den faktiskt till och med gått ner lite. Jag gick med någonting som till och med en läkare sa oj till. Då är det ganska stort, säger hon.Nu är hon återställd efter operationen.

– Nu är det bara ett ärr kvar och alla är glada och nöjda, säger Carolina Gynning.

FOTO: Eero Hannukainen / TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…