Carolina Gynning om nya ingreppet – efter upptäckta knölen

Carolina gynning om ingreppet
Den var stor som en apelsin, röd, gul och vit. Carolina Gynning berättar nu om den oönskade fettknölen på kroppen som hon tagit bort. ”Det kändes äckligt att ha kvar den”, säger hon i podden Gynning & Berg.
Annons

Carolina Gynning, 40, gjorde en mindre rolig upptäckt vid sin midja. I podcasten Gynning & Berg berättar hon om sin fettknöl som hon valde att ta bort för några dagar sedan. Carina Berg, 41, vill direkt se bilden som Carolina Gynning säger att hon har från operationen och på den oönskade knölen.

Annons

– Oj, oj, den var jättestor, vart har den suttit någonstans? Var det den som satt på din midja? Den är så stor, utbrister poddkollegan efter att ha sett Carolina Gynnings bild.

Carolina Gynning instämmer och berättar att hon har ett stort blåmärke efter ingreppet och att hon är väldigt svullen.

Annons

– Jag trodde att den var lika stor som typ en mandel, nöt eller dadel, men den var stor som en apelsin istället, säger hon.

”Om det blir ett hål resten av livet blir det Restylane”

Carina Berg låter chockad över bilden hon får se.

– Den är gul, vit och röd. Herregud! Tänk att du bar omkring på den. Men fettknölar är ju vanligt, säger hon i podden.

Trots att fettknölar inte är något man måste ta bort eller behandla verkar Carolina Gynning varit säker på sin sak att hon ville operera bort den.

Annons

– Det kändes äckligt att ha kvar den. Men det blev ju inte bättre precis efter att jag tog bort den heller. Nu har jag ett hål och ett stort ärr istället. Men det är åtminstone något typ alla har, jag behöver inte vara rädd.

Men hålet efter ingreppet verkar hon inte heller vilja ha. Carolina Gynning säger att hon får ta till fillers om det inte läker ihop snyggt.

– Nu ska det läkas ihop. Men blir det ett hål resten av livet blir det Restylane. Jag vill inte gå runt med den gropen resten av livet, säger hon och skrattar.

FOTO: Eero Hannukainen / TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…