Carolina Gynnings ord om dottern Vildas sjukdom

Carolina Gynning

Carolina Gynnings dotter Vilda är sjuk.
På Instagram visar hon upp den lilla flickan som ligger hopkurad i famnen till en känslosam text.
”Min lilla tjej”.

Carolina Gynning, 42, och Viktor Philipson, 35, har varit tillsammans sedan 2019. Tidigare i somras blev de föräldrar till sitt första gemensamma barn, en liten dotter som fick namnet Vilda. Det var under midsommarafton som de gick ut med den glada nyheten.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. Vi mår bra och vi är lyckligast i världen”, skrev Carolina då på Instagram.

Vilda är Carolinas tredje dotter, då hon redan har döttrarna Alicia och Adele från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker.

Viktor Philipson blev pappa för första gången

För pojkvännen Viktor var det däremot debut i rollen om att bli förälder, något han verkar vara väldigt lycklig över:

”Jag är väldigt kär och stolt över båda min tjejer och jag gillar att vara farsa skarpt!”, skrev han i ett meddelande till Aftonbladet efter Vildas födsel.

Elisas nya bild med manliga kollegan avslöjar: ”Mysigt”

Carolina Gynning om att ha tre barn

Carolina har berättar i sin podcast att det varit mycket den senaste tiden med att vara mamma till tre barn. Speciellt jobbigt har det varit när Viktor varit iväg.

– Viktor har varit på en jakt över helgen, jag har haft tre barn själv, säger Carolina i podden och fortsätter:

– Nu känner jag hur det börjar ta på krafterna här med trebarnskapet. Och när Viktor säger så här "jag vill gärna ha ett barn till", då känner jag lite så här "mm skaffa det du och ta med det på pass i så fall".

Lilla Vilda sjuk – Carolinas bilder

Nu verkar Vilda ha blivit sjuk – vilket Carolina berättar om på Instagram. Till flera bilder och videos skriver hon känslosamt:

”Min lilla tjej är så sjuk hög feber och hosta. Hon vill helst bara ligga i min famn och vaggas tryggt. Vi har tänt en brasa och massor med ljus och så låter vi bara tiden gå”.

LÄS OCKSÅ: Tv-stjärnans obotliga sorg efter 5 månader gamla sonens död

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Hanna i Hellenius hörna – verkliga anledningen

SENASTE NYTT!