Nick Cannon i sorg efter sonens död – därför vägrade de behandling

Nick Cannon, Alyssa Scott och Zen

Tv-stjärnan Nick Cannon och modellen Alyssa Scott förlorade nyligen sonen Zen i cancer.
I en intervju med People berättar Nick Cannon att de vägrade behandling – eftersom de inte ville se sonen lida.
– Jag höll min son för sista gången, säger han.
Slå på ljud

En mardröm som inte någon förälder borde uppleva. Tv-stjärnan Nick Cannon, 41, och modellen Alyssa Scott, 28, fick barn i juni. Men strax efter sonen Zens födsel märkte de att något inte stod rätt till.

När Zen var två månader gammal upptäckte de att huvudet var ovanligt stort. Han hade även problem med andningen. Efter en undersökning kunde läkare konstatera att han drabbats av en elakartad hjärntumör, som snabbt växte sig större.

– Han behövde opereras när han bara var några veckor gammal, säger Nick Cannon i sitt eget program The Nick Cannon Show.

Nick Cannon

I sitt eget program The Nick Cannon Show öppnade Nick Cannon upp om saknaden efter sin son.

Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Du kunde se att det skrämde honom”

Zen blev dessvärre inte bättre efter operationen. Tumören var för stor och i november började den växa sig allt större. Nick Cannon och Alyssa Scott bestämde sig för att inte låta sonen genomgå ytterligare behandling. De ville inte att han skulle lida.

– För varje månad som gick brukade vi fira hans födelsedag. Vi såg det som en seger varje gång han nådde en milstolpe, att han fortfarande var kvar här med oss, har Nick Cannon tidigare sagt till People.

Nick Cannon beskriver sonens sista tid i livet som en kamp.

– Vi kunde vakna och höra att han inte andades mellan fem till tio sekunder, och sen gav han ifrån sig ett flämtande ljud. Du kunde se att det skrämde honom. Det var det otäckaste jag varit med om.

Mammans fina ord: ”Tystnaden är öronbedövande”

Zen dog den 5 december. Han blev bara fem månader gammal. Nick Cannon säger att han började jobba direkt. Det blev för honom ett sätt att tänka på annat.

– Jag höll min son för sista gången... men det var ett vackert ögonblick, säger han i Nick Cannon Show.

I ett långt inlägg på Instagram har Alyssa Scott skrivit om saknaden av sin son.

”Jag kommer på mig själv att titta i backspegeln för att se spegelbilden av ditt perfekta ansikte kolla på mig. När jag stänger dörren lite för högt så håller jag andan och väntar på att du ska börja gråta försiktigt. Men det kommer aldrig. Tystnaden är öronbedövande”, skriver hon bland annat.

LÄS OCKSÅ: Pappa Gabriel död i olycka bara dagar före frun skulle föda

LÄS OCKSÅ: Mamma Ginas chock efter trillingbeskedet

Foto: Instagram, Youtube

SENASTE NYTT!