Carolina Gynnings nya liv med pojkvännen Viktor Philipson

Carolina Gynnings nya liv med pojkvännen Viktor Philipson
Carolina Gynning har börjat prata mer och mer öppet om kärleken Viktor Philipson. Nu berättar hon om sitt nya liv ihop med pojkvännen.
Annons

Förra året valde programledaren och konstnären Carolina Gynning, 40, och exet Alexander Lydecker, 38, att gå skilda vägar. Paret har de två döttrarna Alicia, 7, och Adele, 5, tillsammans och uppbrottet har därför varit extra tufft för Carolina Gynning. Hon har flera gånger uttryckt sin sorg över att vara ifrån sina döttrar och har skrivit på sociala medier om känslorna efter hjärtesorgen.

Efter en tid som singel började Carolina Gynning så småningom dejta igen, och i våras avslöjade hon i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva att hon träffat en speciell person som hon fått starka känslor för.

– Jag är så glad. Jag har ju varit så jävla ledsen när jag inte är med mina barn, och nu så längtar jag till honom istället, sa Carolina Gynning i podden.

Hon förklarade att hon blivit upp över öronen förälskad, men valde då att hålla kärleken hemlig. Men så i maj dök hon upp på Unicef-galan med sin nya pojkvän Viktor Philipson, 33, vid sin sida.

Carolina Gynning om förändringen

Sedan dess har Carolina Gynning pratat öppet om förhållandet med Viktor Philipson, och nyligen berättade hon att hennes livsstil har förändrats sedan de två blev ett par.

– Det var väldigt mycket terapi efter skilsmässan, att jag började med min löpträning som terapi. Och ibland blev det nästan hysteriskt, jag menar man behöver ju inte gå ut och springa en mil varje dag. Men jag gjorde ju det ibland, sa hon i podcasten.

Numera springer hon inte alls lika ofta, vilket hon menar har att göra med att hon är lyckligt förälskad.

Livet ihop med pojkvännen Viktor Philipson

Det är inte det enda som har förändrats i Carolina Gynnings liv. På bloggen skriver hon nu om hur hon har fått en hel del nya bekantskaper.

”När man har ny kille får man nya kompisar. Är så lycklig över att Viktor har så fina vänner.” skriver hon.

Det finns även bilder till inlägget från parets vistelse vid Viktor Philipsons lantställe i Vingåker. På bilderna syns Carolina Gynning framför ett slott med sina två döttrar i handen. På en annan bild syns ett stort sällskap mingla vid vattnet.

Det är så vackert så man nästan svimmar. Ett sagoslott vid vattnet. Ett Robin Hood slott. Nästan så vackert att man tror att det enbart är på låtsas. Och ni som känner mig vet att jag helst lever i en dröm. Och detta var en drömmig kväll!” avslutar Carolina Gynning.

FOTO: TT/Eero Hannukainen , TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…