Carolina Gynning bryter tystnaden om nya kärleken

Carolina Gynning bryter tystnaden om nya kärleken i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva.
I slutet av mars delade Carolina Gynning en mystisk bild på sig själv och en kille på Instagram. Nu berättar hon för första gången om sin nya stora kärlek.
Annons

Ett år har gått sedan Carolina Gynning, 40, och exet Alexander Lydecker, 38, valde att gå skilda vägar. Uppbrottet tog hårt på Carolina, som flera gånger berättade öppet om den sorg hon kände efter att förhållandet tog slut. Bland annat har hon tyckt att det har varit tufft att inte få ha döttrarna Alicia och Adele hos sig på heltid.

Annons

”Jag valde att bli mamma för att jag vill vara med mina barn alla sekunder av deras liv. Nu får jag inte vara det, sitter fem hus bort och funderar över vad dem gör nu”, skrev Carolina Gynning i ett blogginlägg tidigare i år.

I podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva berättar Carolina att hon har varit väldigt ledsen när hon inte har varit med sina barn. Men numera känns de barnfria dagarna lättare, förklarar hon. Detta på grund av att hon börjat träffa en ny speciell person som hon längtar efter att umgås med.

– Jag är så glad. Jag har ju varit så jävla ledsen när jag inte är med mina barn, och nu så längtar jag till honom istället, säger Carolina Gynning i podden.

Annons

Podd-kollegan och vännen Carina Berg, 41, är glad för Carolinas skull.

– Så skit som du har mått över den här separationen och att behöva vara ifrån dem, så är det ju fantastiskt att du har någonting…, säger Carina.

Och Carolina är snabb med att flika in:

– Att se fram emot!

Kärlek vid första ögonkastet

En upp över öronen förälskad Carolina beskriver den glädje hon känner över att ha träffat sin nya kärlek. Vem han är vill hon dock hålla hemligt då deras kärlek är väldigt ny.

– Jag är så jävla kär att jag gå på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, säger Carolina.

Annons

Hon fortsätter:

– Den här kärleken som händer i mitt liv är wild and crazy. Det är som en film – hela tiden. Allt är som en film. Och jag har alltid sagt att ”jag vill bara leva som i en film”. Herregud så tråkigt det var med vardag och så innan i min förra, långa relation. Men här är det bara som en film hela tiden, och jag tror att med den här människan skulle det kunna vara som en film alltid.

”Du är ju helt galen”

Efter att ha hört Carolina Gynning berätta om sin nya kärlek konstaterar Carina Berg att Carolina hamnat i en ”förälskelse-psykos”. Något hon själv var med om när hon träffade sin man Erik Johansson, 29.

– Det är så kul, för man blir ju galen. Det är en psykos. Du är ju helt galen nu, för hade det här varit om några veckor hade du varit såhär ”det här kan jag inte prata om i podden, det här är alldeles för privat och tidigt”, säger hon och fortsätter:

– Men eftersom du är i en psykos är ju du helt sjuk i huvudet nu. Ni har ju precis träffats. Ni träffades ju ärligt talat för en vecka sedan, det vet ju jag.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Jonas Ekströmer

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…