Carolina Gynnings oväntade kärleksavslöjande: ”Så himla nytt”

Carolina Gynnings nya beslut
Tidigare i mars avslöjade Carolina Gynning att hon har börjat dejta en person som känns speciell. Nu kommer Carolina med ännu ett nytt kärleksbesked.
Annons

För ett år sedan valde Carolina Gynning, 40, och Alexander Lydecker, 38, att gå skilda vägar. Det forna paret har döttrarna Alicia och Adele tillsammans. Carolina hade det tufft efter att relationen tog slut och att numera endast träffa barnen varannan vecka är något som tär på henne.

Annons

”Jag valde att bli mamma för att jag vill vara med mina barn alla sekunder av deras liv. Nu får jag inte vara det, sitter fem hus bort och funderar över vad dem gör nu”, skrev Carolina Gynning i ett blogginlägg tidigare i år.

Annons

Efter en kortare relation med supermodellen och entreprenören Mathias Bergh, 32, blev Carolina återigen singel. I mars avslöjade hon dock att hon har börjat träffa en person som känns speciell.

– Jag var väldigt vilsen ett tag. Men nu har jag ändå en person som jag träffar lite, sa Gynning i podcasten Gynning och Berg hittar sig själva, som hon gör tillsammans med Carina Berg, 41.

Carolina Gynning avslöjar sanningen om dejtinglivet

I det senaste avsnittet av podden pratar kvinnorna återigen om Carolina Gynnings civilstatus.

– Du vet ju ändå Berg att jag är i dejtingfronten. Det är ”Värmeslingan”, det är ”Jordnöten”, det är vår kära ”Sportprofil” och det har kommit in en ny, ”Greven”. ”Greven” är på plats nu.

Carina Berg skrattar till en början åt Carolina Gynnings smeknamn till personen men ber sedan vännen att berätta mer om honom.

– Nej nej nej, jag kan inte säga så mycket för det är så himla nytt.

– Varför kallas han för ”Greven”?, undrar Carina Berg.

– Nej men jag säger inte ett jävla skit mer än det här Berg, svarar Carolina Gynning.

För fyra dagar sedan la Carolina Gynning upp en bild på sitt Instagramkonto där hon myser med en person. Det går inte att urskilja vem det är men att konstnären har starka känslor för honom förstår man av bildtexten:

”Vill alltid vara hos dig”.

Nu berättar Carolina Gynning för Expressen Nöje att hon inte alls har träffat en ny kärlek.

– Det var bara ett skämt. Ett skämt mellan mig och Carina, säger hon till tidningen.

LÄS MER: Carolina Gynnings nya kärlek – 1 år efter uppbrottet: ”Kåtslag”

LÄS MER: Carolina Gynnings ärliga ord om nya superkroppen: ”Viktigt”

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…