Carolina Gynnings första video på dottern Vilda får följarna att häpna

Viktor Philipson, Carolina Gynning

Carolina Gynning och Viktor Philipson har äntligen fått välkomna deras dotter Vilda till världen. Nu har Carolina lagt upp en video av den nyfödda krabaten som får följarna att tappa hakan.
”Fattar knappt”, skriver en.
Allt du behöver veta om Carolina Gynning
Slå på ljud

Carolina Gynning, 42, och Viktor Philipson, 35, har blivit föräldrar till en efterlängtad liten dotter. Det var under midsommarafton som Carolina kunde gå ut med den glada nyheten.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. Vi mår bra och vi är lyckligast i världen.”, skrev hon då.

Sedan dess har de nyblivna föräldrarna njutit av bebislyckan och Viktor har berättat om hur det känns att kliva in i pappa-rollen.

”Jag är väldigt kär och stolt över båda min tjejer och jag gillar att vara farsa skarpt!”, sa han till Aftonbladet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tecknet som tydde på förlossning

Vilda var otroligt efterlängtad till familjen Gynning/Philipson och faktum är att det inte var en ren slump att hon föddes just när hon föddes. Bara några dagar tidigare hade Carolina nämligen sett ett tecken som talade för en förlossning väldigt snart.

Carolina har döttrarna Alicia och Adele från en tidigare relation med Alexander Lydecker. När Adele skulle födas så låg det en bambi utanför huset i två dygn och Carolina såg det som ett tecken.

Ett liknande tecken kom även nu inför förlossningen med Vilda. Den här gången satt det en gul fjäril på bordet som satt kvar under hela dagen. Och bara tre dagar senare föddes lilla Vilda!

Carolina Gynning

Fjärilen var tecknet.

Foto: Instagram

Följarna häpnar efter Carolinas video med dottern

På Instagram delar Carolina gärna med sig av vardagslivet och saker som har med familjen att göra. Nu har hon därför valt att stolt visa upp sin nyfödda dotter som ligger och sprattlar och ler.

Nu får hon enormt med kärlek av fansen och det finns några detaljer som följarna lägger märke till lite extra. Det är nämligen många som tycker att Vilda är otroligt lik pappa Viktor.

”Så lik pappa”, skriver en och 22 personer håller med.

”Lik pappa!”, skriver en annan.

Något annat som följarna lagt märke till är storleken och mognaden på den nyfödda lilla bebisen.

”Fattar knappt vad stor/gammal hon ser ut och känns efter bara några dygn!”, skriver följaren.

LÄS OCKSÅ: SANNINGEN Laila avslöjar verkliga relationen till Elin

LÄS OCKSÅ: FAMILJ Linas första ord till Martin efter skilsmässan

FOTO: Karin Törnblom/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN