LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynnings klädval får följarna att se rött: ”Respektlöst”

16 aug, 2022 
Carolina Gynning
Carolina Gynnings sociala medier skapar ofta diskussion hos följarna.
Nu är det hennes klädval som får dem att reagera.
Så opassande” skriver en följare på Instagram.
Annons
Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"Brand logo
Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

Tv-profilen Carolina Gynning, 43, både syns och hörs på flera olika plattformar. På Instagram uppdaterar hon flitigt och dessutom hörs hon veckovis i den egna podcasten Gynning och Berg som hon har tillsammans med vännen Carina Berg, 44.

Men detta är långt ifrån allt som den multibegåvade entreprenören har på sitt bord. Hon arbetar flitigt med sin konst och är även aktuell i den nya säsongen av Stjärnorna på slottet.

Bråk i Carolinas kommentarsfält

Carolina är inte blyg med att dela med sig av både det ena och det andra på sina sociala medier. Hon berättar frispråkigt i podcasten om allt mellan himmel och jord och är inte blyg med att lägga upp lättklädda bilder på Instagram.

Det var inte längesedan som det uppstod ett bråk i hennes kommentarsfält, efter att hon hade publicerat en bild på sin rumpa. Följarna var minst sagt oense. En del uttryckte att de var trötta på att se hennes rumpa i sina flöden medan andra gick till hennes försvar:

Annons

Är trött på folk som bara är så jäkla avundsjuka”, svarar en följare.

Som vanligt lyser den svenska avundsjukan igenom. Är folk så jäkla missnöjda med sig själva att de måste klanka ner på andra!? Bara att sluta följa henne, enkelt eller hur?”, skriver en annan som försvarar Carolina.

Fy vad tråkiga kommentarer och bittra människor. Så less på det. Hon är fin och lägger upp det hon vill. Har ni problem med det så sluta titta!!!! Sköt ert eget liv och ta tag i det ni själva mår dåligt över – bara patetiskt av er att hålla på så här”, skriver en fjärde.

Följarna rasar över Carolinas klädval: ”respektlöst”

Och nu har det uppstått irritation i kommentarsfältet igen. Denna gång gäller det Carolinas val av kläder.

Hon har nämligen varit på ett bröllop med sin kille Viktor Philipson, 36, och visar upp sin klänning från Ida Sjöstedt i ett inlägg. Då rasar följarna.

Den ljust ljust rosa klänningen som Carolina bar, ser nämligen vit ut på bilderna. Nästan som en bröllopsklänning, trots att hon bara är en gäst. Här är några av kommentarerna:

Lite för vitt när du är gäst på ett bröllop???" skriver en följare.

"Lite märkligt att gå på bröllop som gäst i en bröllopsklänning, på snudd till respektlöst”, fyller en annan på.

Klänningen är jättevacker och visserligen rosa, men mitt första intryck var att det var du som var bruden. Inte så jättebra egentligen.

Så opassande att gå på ett bröllop i bröllopsklänning.

Se bilden på klänningen här nedan:

FOTO: Christina Kronér/TT/Karin Törnblom/TT

Annons