AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Carolina Gynnings avslöjande om sexlivet med pojkvännen Viktor

11 aug, 2022 
Gynning
Carolina Gynnings berättar om sexlivet med Viktor Philipson.
Nu berättar hon om ett öppet förhållande och trekant med en till tjej.
– Jag är kär i honom, säger Carolina i podcasten.
Annons
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"Brand logo
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

Carolina Gynning, 43, är känd för diverse saker, hon är både konstnär, programledare, realityprofil, entreprenör och före detta glamourmodell.

Hon driver även podcasten Gynning och Berg med vännen och kollegan Carina Berg, 44. Just nu är hon öven aktuell med den nya säsongen av Stjärnorna på slottet.

Carolina Gynnings seperation med Alexander Lydecker

Gynning har sedan en tidigare relation med Alexander Lydecker, 40, döttrarna Alicia, 9, och Adele, 8.

Men paret gick tillslut skilda vägar vilket var en mycket tuff tid för Carolina, vilket hon delade med sig av på sin Instagram.

”Det är tungt att ta sig igenom en separation, men vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt för våra älskade döttrar och vi kommer fortsätta umgås tillsammans som vänner”, skrev hon i samband med separationen.

Annons

Carolina Gynnings relation med Viktor Philipsons

Trots den tuffa separationen fann hon kärleken år 2019 med Viktor Philipsons, 36, då deras vägar korsades.

Idag ser paret lyckligare ut än någonsin och tillsammans har de dottern Vilda,1.

Lyckan mellan paret verkar fortsätta. Nyligen publicerade Carolina en video på hennes Youtube-kanal när hon och pojkvännen Viktor och alla barnen åker ut till skärgården, tillsammans njuter de av sin ledighet i det vackra vädret.

Viktor och Gynnings sexliv

Men semester slutade inte där utan den fortsätta på Ibiza. I det senaste avsnittet av Gynning och Berg avslöjar Carolina hur relationen är mellan henne och Viktor. Hon berättar hur öppna de är i deras relation, framförallt när de är på semester.

– Bartender flörtar med mig och tjejer onanerar framför mig, jag har hamnat i blåsvädret, säger Carolina och fortsätter berätta om sin pojkvän och deras sexliv:

– Ja jag är kär i honom men vi har varit öppna med det är okej att bjuda in en annan tjej.

Carolina och Carina fortsätter diskussionen om trekanten i podcasten och då berättar Carolina om att känslan till att ha en trekant hemma i Sverige.

– Jag får känna efter, men överhuvudtaget så får jag inga trekantsvibrationer i Stockholm, det känns mer okej utomlands än hemma, avslutar Carolina Gynning med i podcasten.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons