Carolina Gynning visar upp kroppsförändringen efter förlossningen av Vilda

Carolina Gynning

Drygt en vecka har gått sedan Carolina Gynning födde sitt tredje barn. Nu visar hon upp kroppens förändring sedan förlossningen.
”Kroppen är fantastisk”, skriver hon till bilderna.

Det var i början av året som den kända konstnären Carolina Gynning avslöjade att hon väntade barn tillsammans med Viktor Philipson. Lyckan var total och under en svartvit bild med hennes gravidmage skrev hon:

”Ett nytt liv växer inuti mig vilket är den största välsignelsen någonsin. Jag kan inte tro att det är sant. Jag väntar på ett mirakel.”

Men ännu större var lyckan när hon tillsammans med vännen Carina Berg fick reda på att hon väntade en flicka, vilket även Carina gjorde. Det var medan de spelade in podcasten Gynning & Berg - Hittar sig själva som de tog reda på vilket kön det var på bebisarna som låg i deras magar, och båda blev minst sagt glada över svaret.

– Nu när jag fick veta här genom tårtan att jag får en flicka då känner jag mig väldigt nöjd med hela mitt liv, sa Carina då varpå Carolina la till:

– Det är en tjej. Fattar du att vi ska få varsin tjej. Gynning och Berg. Det är så skönt nu, när vi kommer känna oss för gamla för podden, då tar de här över.

Nu har det gått över en vecka sedan Carolinas älskade lilla dotter kom till jorden. Nu visar Carolina upp vilken förändring hennes kropp har genomgått sedan dess.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolina Gynning och Viktor Philipsons familjelycka

Carolina har trott att barnet varit påväg väldigt länge men under midsommarafton kunde hon äntligen meddela att dottern hade bestämt sig för att komma och att allt hade gått bra.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. Vi mår bra och vi är lyckligast i världen”, skrev hon då under en bild på henne, lilla Vilda och Viktor.

Sedan dess har man fått se hur Vilda har fått komma hem och träffa resten av familjen, det vill säga systrarna Adele och Alicia.

Carolina Gynning visar upp kroppsförändringen en vecka efter förlossningen

Nu har en hel vecka gått sedan Carolinas förlossning och på hennes sociala medier har man sett hur familjen är helt kära i den nya familjemedlemmen. Men hon har även passat på att hylla sin kropp för att ha burit henne igenom allt det här och som även nu fortsätter att kämpa för henne.

”Förra veckan”, skriver hon under en bild på henne med Vilda i magen innan hon till nästa bild skriver:

”Den här veckan. Kroppen är fantastisk.”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord om saknaden efter Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Stark kritik mot Carola Häggkvist efter bilden på Instagram

Senaste nytt