Carolina Gynning stoppad av polisen – tvingas till böter

Carolina Gynning

Carolina Gynning är en känd svensk tv-profil och konstnär som är en stor förebild för många.
Trots detta så lyckas inte ens Carolina undgå att få böter om hon bryter mot trafikreglerna.
Nu berättar hon om det allvarliga misstaget som ledde till att hon blev stoppad av polisen.

Carolina Gynning nästlade sig in i svenska folkets hjärtan när hon 2004 kammade hem vinsten och en halv miljon kronor i dokusåpan Big brother. Sedan dess har hennes karriär gått spikrakt uppåt och idag kan hon titulera sig som både konstnär, programledare och podcastprofil.

Men trots att man är en kändis så får man fortfarande konsekvenser om man bryter mot lagar. Nu berättar Carolina om det tråkiga missödet som ledde till att polisen stoppade henne och gav henne böter.

Stark kritik mot Heidi efter uttalandet i Bonde söker fru

Carolina Gynnings nya barnbesked med Viktor Philipson

Carolina var tidigare tillsammans med Alexander Lydecker och under deras relation fick de döttrarna Adele, 7, och Alicia, 9, ihop.

Men sedan 2019 har hon funnit kärleken i Viktor Philipson, och i somras kom deras första gemensamma barn till världen vid namn Vilda.

I en intervju med Aftonbladet avslöjade Carolina om hur de ser på fler barn i framtiden, och av intervjun att döma verkar det inte alls omöjligt att familjen växer ytterligare framöver.

– Alla sa till mig att "när du fött ditt tredje barn kommer du känna att du är klar", men jag känner inte det. Jag känner bara att jag vill ha ett till, sa hon då och fortsatte:

– Viktor säger väl ja, men vi inser att det inte är ett bra läge precis nu. Vi får se, vi kanske försöker igen om ett halvår eller ett år. Men nu ligger vi lite lågt. Jag vill också komma i form igen.

Carolina Gynning stoppad av polisen efter allvarliga händelsen

Carolina delar ofta med sig av sitt privatliv på både Youtube och Instagram och har inga problem med att dela med sig av både med- och motgångar. Och i senaste vloggen blev det bland annat det sistnämnda.

I videon berättar hon nämligen att hon blivit stoppad av polisen efter att hon råkat köra mot enkelriktat - och misstaget ledde till tråkiga konsekvenser.

– Jag har ju råkat köra mot enkelriktat så då kom farbror polis och tog mig. Och så sa han så: ”Erkänner du det här grova brottet?” och så fick jag tusen spänn i böter, berättar han.

Trots att Carolina säger i videon att det var en tråkig start på dagen så skrattar hon däremot gott åt händelsen.

LÄS OCKSÅ: Därför tror följarna att Margaux Dietz och Sean Canning har brutit upp

LÄS OCKSÅ: Sofia Geite visar upp nära relationens bebis

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet/TT, Carolina Gynning/Youtube

Senaste nytt