TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Carolina Gynning ryter ifrån efter lyxköpet – svindlande prislappen

12 aug, 2022 
Carolina Gynning
Carolina Gynning verkar gilla kristaller – minst sagt.
Nu avslöjar hon den svindlande prislappen på den senaste stenen som hon köpte.
– Din ”inner spirit” vet vad du behöver, säger hon i sin podcast.
Annons
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"Brand logo
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

Carolina Gynning är idag en välkänd och framgångsrik konstnär. Men hon har även många andra bollar i luften utöver det.

Gynning har bland annat en podcast tillsammans med sin vän Carina Berg och sen är hon även väldigt aktiv på sina egna sociala medier, då hon bland annat har en egen Youtube-kanal.

Konstnären gillar att tala om sin förkärlek till olika spirituella saker, så som kristaller eller olika ritualer som hon testat på att utföra. För några år sedan la hon ut ett klipp på Instagram där hon berättar att hon varit på en tantrakurs.

– Förutom att jag målar på dagarna håller jag på med en del skumma saker faktiskt, säger hon.

Förde upp kristallägg i underlivet: ”Känns faktiskt ingenting”

Från kursen fick hon med sig två stycken kristallägg och ett av dessa ägg testar hon för första gången i filmklippet som hon la ut på Instagram.

Annons

– Det känns faktiskt ingenting just nu, en tampong känns mer än vad det här gör. Det känns ju lite jobbigt när jag trodde att det skulle vara som en uppenbarelse på något sätt, säger hon.

Carolina testar då knipa hårt och säger:

– Jag får sitta här i tio minuter så får jag i så fall återkomma om det händer något mirakel.

Carolina Gynnings dyra kristall – kostade 15 000 kronor

I det senaste avsnittet av Gynning och Bergs podd pratar de inte om kristallägg, men då pratar de istället om en kristall som hade en svindlade prislapp, som konstnären köpt nyligen.

Hon avslöjar att den kostade 15 000 kronor och att den är cirka en halvmeter lång. När Carina frågar Carolina var hon tänkt ha kristallen någonstans säger hon att hon kanske ska ha den vid sängen där den kan påverka henne positivt under hela natten.

– Jag säger så här. Man ska inte läsa om att den kristallen gör det, och en annan gör det. Din ”inner spirit” vet vad du behöver. Om du känner att du vill ha schweizernöt, då behöver den det. Om du känner att din kropp dras mot lila stenar, då köper du det. Du behöver inte läsa vad det är, det är bara det. Jag är trött på att folk ska spela fina och kunna vad allt betyder. Vem bryr sig, säger Carolina i podcasten.

FOTO: TT

Annons