Oliver Ingrossos känga till Benjamin – efter Freja Winthers bild: “Visste inte..”

Oliver och Benjamin Ingrosso

Frøya Winther och Benjamin Ingrosso har nyligen semestrat ihop.
Det har uppdaterats frekvent på sociala medier på varandra.
Men efter en av bilderna som Frøya publicerar slänger Oliver Ingrosso en riktig känga till sin bror.
Allt du vill veta om Oliver Ingrosso
1:24

Efter reklamen: Allt du vill veta om Oliver Ingrosso

(1:24)

Slå på ljud

Benjamin Ingrosso, 24, är en av våra absolut mest aktuella artister just nu. Hela året har han haft fullt upp med både det ena och det andra.

För en tid sedan släppte han sitt album PLAYLIST som snabbt toppade listorna och har spelats frekvent på radio under sommaren. Dessutom uppträdde han för den största publik han någonsin gjort i sin karriär i början av sommaren på den stora festivalen Lollapalooza.

Men med det enorma kändisskapet tillkommer också en hel del spekulationer kring stjärnans privatliv – och inte minst kärleksliv.

Benjamin och Frøyas semester – efter romansryktena

Under våren har det spekulerats vilt kring Benjamin Ingrossos, 24, kärleksliv och det finns specifikt en tjej som synts frekvent på hans sociala kanaler – nämligen den norska influensern Frøya Winther.

Det började redan i våras när Frøya syntes i Stockholm med Benjamin och hans familj. Men under sommaren har de rykten som funnits pikat då hon spenderade en semester med Benjamins familj i deras nya hus i Marbella.

Flera bilder har publicerats där de syns tillsammans och en video har fått speciellt mycket uppmärksamhet – nämligen systern Bianca Ingrossos video när de sitter på en båt och Benjamin har armen om Frøya och hennes hand vilar på hans lår. Så de som tvivlade på om profilerna hade en relation innan bör kanske tänka om nu – de ser minst sagt ut att ha en mysig stund tillsammans.

Oliver Ingrossos hårda känga till Benjamin

Under den gemensamma resan så publicerade Frøya en bild på Benjamin när han stod på en klippa vid vattnet. Han delade själv bilden på sin egen Instagram och gav en utförlig utläggning på vad han åt till frukost under bilden.

Innan den här bilden togs hade jag precis njutit av min nya frukostcraving vilket är rostat bröd med cream cheese, tomater, gurka, kokt skinka och lite salt, samt yoghurt med färska jordgubbar och honung på sidan. Åh jag glömde kaffet…

Då är brodern Oliver Ingrosso snabbt framme med en hånande pik till lillebrodern.

Visste inte hur mycket jag behövde den här informationen innan jag fick den. Tack för att du förgyller mitt liv med all viktigt info du har tillgång till”, skriver han ironiskt i en kommentar som fått hundratals likes.

Men Benjamin är inte långsam med att svara lika ironiskt tillbaka.

Tack snälla Oliver för att du skriver så fint!! Hoppas att du själv får uppleva den frukosten snart! Med vänlig hälsning, Benjamin”, svarar Benjamin.

Även deras pappa lämnar en kommentar som svar på tal på sönernas pikar till varandra.

Faan va ni håller på mina”, skriver Emilio Ingrosso.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet/Christine Olsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN