Carolas stöd till Filip Lamprecht – efter tuffa tiden under Let's dance

Carola Häggkvist & Filip Lamprecht

Det har varit stormigt kring Filip Lamprecht och flickvännen Peg Parnevik på senaste tiden. Nu stöttar Carola modellen efter den tuffa perioden.

Sedan modellen och kändissonen Filip Lamprecht bestämde sig för att ge sig in i Let's dance-bubblan har han gjort stora framsteg på dansgolvet. Men det har inte bara varit enkelt.

I samband med Filips medverkan i programmet har det spekulerats en hel del kring han och flickvännen Peg Parneviks förhållande - något som varit jobbigt för både Filip och Peg.

Nu stöttar Carola Häggkvist modellen efter den svåra tiden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filip Lamprechts glädjebesked

LÄS MER: CHOCKSUMMA Bingos lyxpresent till dottern Nova

Men trots att det inte enbart varit guld och gröna skogar för Filip har han och danspartnern Linn kämpat vidare, och i lördags kunde han äntligen kliva ut på dansgolvet och veta att han är i semifinal. På sin Instagram skrev han om den stora lyckan och tacksamheten över att så många röstat och hejat på honom under resans gång.

”Imorgon är det dags!! SEMIFINAL!! Helt otroligt att vi tagit oss ända hit? Och en finalplats står på spel och vi vill inget mer än att ta oss dit!Imorgon är det ingen duell utan rösterna räknas ihop direkt. Vi hade varit så tacksamma om ni skulle vilja hjälpa oss ännu en vecka Vi lovar att ge er allt vi har!!! Att stå i final hade varit DET SJUKASTE! Tack för att ni stöttat mig och Linn på denna resan! Ni är BÄST!!”, skriver han.

Carolas stöd till Filip Lamprecht – offentliga orden

Och i kommentarsfältet är det många som ger honom kärlek, däribland mamma Kristin Kaspersen.

”Ni är fantastiska! Vi hejar och röstar!!! Så stolt över er!”, skriver hon.

Men i kommentarsfältet har även Carola lämnat lite pepp.

”Go go gooooo!!”, skriver hon till Filip och Linn.

Och om det är någon som vet att det kan vara tufft att vara med i programmet så är det Carola. För ett par veckor sedan meddelade nämligen sångerskan att hon valt att hoppa av programmet på grund av hälsoskäl. På Instagram skrev hon sedan att hon fått utmattningssymptom och att det varit så högt tempo i tävlingen att hon inte hunnit återhämta sig eller få tid för vila.

Men trots att hon inte längre själv är med i tävlingen är det fint att se att hon hejar på sina vänner och tidigare kollegor!

LÄS OCKSÅ: Amadeus Sögaards stöd till Carola Häggkvist bakom kulisserna

LÄS OCKSÅ: Nanne Grönvalls hemliga kamp med barnen – ville hoppa av Sound of Music

Senaste nytt