LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists starka ord till Tareq Taylor – inför alla

24 jan, 2022 
TAREQ TAYLOR, CAROLA HÄGGKVIST
Under Carolas dag i Stjärnorna på slottet fick hon tillbringa en hel del tid ihop med kocken Tareq Taylor. Nu uttrycker Carola sin stora tacksamhet efter mötet med Tareq – inför alla.
Annons
Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"Brand logo
Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"

Carola Häggkvist, 55, är en av artisterna som medverkar i årets säsong av Stjärnorna på slottet. Det populära programmet går ut på att stjärnorna ska berätta mer om sina liv och det blir ofta både spännande och gripande.

Under Carolas dag på slottet så bjöds det på mycket. Bland annat berättade hon om när hon skulle adoptera dottern Zoe Häggkvist, 13, och journalisterna var som galna. När hon landade i Sydafrika för att hämta lilla Zoe var journalisterna på plats i ankomsthallen och Carola kände en enorm stress. Detta var något hon berättade om i Stjärnorna på slottet och de andra deltagarna blev otroligt berörda.

Bortklippta materialet i Stjärnorna på slottet

Förutom Carola så består årets stjärnor av Per Andersson, 45, Grynet Molvig, 79, Marika Carlsson, 48, och David Lagercrantz, 59. Men en person som alltid är på plats, år efter år, är kocken Tareq Taylor, 52, som lagar all mat åt stjärnorna!

Annons

Men starka berättelser var inte det enda Carola ställde till med under sin dag i Stjärnorna på slottet. Hon hade även en övning där hon ville belysa vikten av hjärt och lungräddning. Testpersonen blev ingen mindre än Tareq Taylor.

Även om tittarna får se det mesta som händer i programmet så finns det faktiskt vissa saker som klipps bort. Svensk dam har frågat SVT som säger att det ges minimal regi och att det inte görs några omtagningar – men att vissa scener klipps bort på kändisarnas begäran.

Ulrika Midunger, projektledare för Stjärnorna på slottet, säger till tidningen:

"Det görs inga omtagningar och ges inte regi mer än "stå här när ni kommer fram så fotografen kan se ert ansikte", skriver hon i ett sms.

Deltagarna har även möjlighet att få igenom vissa ändringar innan programmet sänds:

"Alla stjärnor får se sitt program innan sändning. Programmet är då färdigklippt men vi kan göra ändringar om det förekommer direkta felaktigheter eller det är något som känns väldigt fel för stjärnan".

Annons

Carolas starka ord till Tareq – privata videon från slottet

Under årens lopp har Stjärnorna på slottet blivit otroligt populärt bland våra mest folkkära kändisar och de får nya vänner för livet. En vän som Carola funnit tack vare programmet är Tareq Taylor.

På Instagram har Tareq lagt upp en video från en gång när han stod och förberedde lite snacks och champagne. Då kommer Per Andersson och Carola in i bild. Nu har Carola kommenterat hans inlägg med några väl valda ord.

”Fina du!! Tack för allt denna vecka. Förtroliga samtal, galet god mat, humor, vänskap och inlevelsen i allt du gör!”, skriver Carola till Tareq.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons