TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolas och Jimmys stora kärleksbeslut – därför lämnar de huset i Bromma

07 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Carola Häggkvist och kärleken Jimmy Källqvist har hittat ett nytt hus. Nu lämnar de hemmet i Bromma. – Det är dags, säger sångerskan.
Annons

Den folkkära artisten Carola Häggkvist, 50, har i flera veckor hintat om att hon nog kommer att flytta från sitt hus i Bromma i Stockholm inom en snar framtid. På Instagram publicerade hon den 17 oktober en bild på sig själv tillsammans med pojkvännen Jimmy Källqvist, 46, där hon skrev att de hittat ett nytt drömhem.

“Hurraa! Vi har hittat det.. Ett hus (på än så länge hemligt ställe). Kära nån, nu kan det hända grejer!”, skrev hon då och använde också hashtags som #fjärilarimagen och #nytthem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under måndagen publicerade Carola en ny bild, från podcasten “Värvet” där hon medverkade, och skrev ytterligare ett mystiskt inlägg om sin stundande flytt med kärleken.

“Nu kan du lyssna på den populära podcasten Värvet med Kristoffer Triumf som var nyfiken på det mesta kring både tro, ‘me too’, politik och nytt boende för mig! Dags att lägga ut en hus-annons snart också tror jag… Hi hi (Då kan man börja med att hyra mitt mysiga hus i Bromma.)”, skriver hon och använder hashtagen #spännandetider.

Annons

I podden bekräftar Carola Häggkvist också att hon och Jimmy Källqvist kommer att lämna huset i Bromma, men hon vill inte avslöja vart de båda flyttar.

– Det är lite läge att lyfta snart faktiskt. Det känns bra, jag är nog lite nomad, att man bor på ett ställe men sen lyfter man och tar med sig sina saker. Det är dags, säger hon i podden.

– Men du vill inte säga vart ni ska flytta?, frågar Kristoffer Triumf i podden.

– Jag måste tänka… Nej. Men du kan få hyra mitt hus om du vill, säger hon och skrattar.

Carola Häggkvist säger inte heller om det nya huset ligger i Sverige eller utomlands. I slutet av 2016 avslöjade tidningen Vi i villa att Carola och Jimmy hade köpt en bostad i fiskebyn Hout Bay strax utanför Kapstaden i Sydafrika.

– Jag har längtat efter ett eget hus i Sydafrika sedan mitt första besök 1994 – och nu har det blivit verklighet! Det är ett vitputsat hus som ligger i fiskebyn Hout Bay, strax utanför Kapstaden. Jag har köpt det tillsammans med min pojkvän Jimmy, och så fort skolan slutar åker vi ner tillsammans och firar jul med både svenska och sydafrikanska vänner, sa Carola då.

En annan starkt bidragande orsak till att Carola valt att köpa hus just i Sydafrika, är dottern Zoe som föddes i landet. Men vart sångfågeln flyttar härnäst återstår att se…

Foto: IBL

Annons