LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola: Jag har inte haft sex på 14 år

18 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Carola Häggkvist har tvingats operera bort sin livmoder och en äggstock. I ”Renées brygga” berättar artisten nu att hon själv inte hade märkt av de intima problemen – eftersom hon inte har haft sex på 14 år.
Annons

Det är i kvällens avsnitt av ”Renées brygga” på TV4 som Carola Häggkvist berättar den intima hemligheten för programledaren Renée Nyberg. Artisten säger att hon fått myomer (muskelknutor) på livmodern och därför tvingats att operera bort både den och en av sina äggstockar.

– Jag är lite skadad i kroppen. Jag är inte i den formen jag önskar vara. Jag har opererat min mage, tagit bort ena äggstocken och tagit bort min livmoder och hej och gå. Det var en massa, säger hon i tv-programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men när läkaren frågade om Carola inte hade märkt av de intima problemen i samband med sex, svarade artisten att hon inte hade gjort det – eftersom hon inte haft sex på nästan ett och ett halvt decennium.

– Jag hade en massa myomer, så då frågade doktorn mig ”men har du inte känt det när du haft sex?”. Men jag har faktiskt inte legat med någon på 14 år, säger Carola i programmet och fortsätter:

Annons

– Nu är det väldigt intimt här.

Carola berättar att hon därför, genom alla år, har skrattat åt alla kärleksrykten kring henne eftersom hon har vetat att hon inte haft sex med någon på så länge.

– Det går att vänta, även om du dejtar Kicken tänkte jag säga. Det är så roligt, jag har hört rykten om det ena och det tredje och man bara ”ursäkta”. De skulle bara veta hur det egentligen är, säger hon i ”Renées brygga”.

I stället har Carola under alla år väntat på att träffa den rätte att gifta sig med.

– Jag tänkte att jag väntar på mannen, på ”the man”. Jag hittade inte den mannen jag ville gifta mig med, säger hon i programmet och fortsätter:

– Men det har varit fint, det har varit respekt. Det var det värt.

“Renées brygga” sänds 21.00 på TV4 i kväll, onsdag.

Annons