Carola är säker på sin sak: "Jag tänker inte fria"

Artisten Carola deltar i fredagens avsnitt av den populära talkshowen "Skavlan" där hon överrumplas av en fråga om sitt kärleksliv.

Carola Häggkvist, 50, är gäst i “Skavlan” på fredag i SVT och berättar där om hur hon tog emot tio flyktingar och lät dem bo i sitt hem i Bromma i Stockholm. Carolas pojkvän, basisten Jimmy Källkvist, 46, är också särbo med Carola och undrade hur länge de alla skulle bo där tillsammans i villan.

– Han undrade hur länge de skulle stanna. Han frågade alla vanliga svenska frågor. Men jag sa att: vi tar en dag i taget, säger Carola i programmet.

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist

LÄS OCKSÅ: Carola fyller 50 år – här är bilderna vi minns

De asylsökande männen och kvinnorna fick bo där i fyra månader och Carola berättar också i “Skavlan” att hon saknar den tiden och vill bygga ett större hus. Carola berättar också om hur hon träffade sin Jimmy när hon firade sin födelsedag som 48-åring.

– Jag mötte Jimmy på en spelning. En väninna tipsade om att han var singel, säger hon och berättar också att många tror att hon och Jimmy är förlovade.

Carola Häggkvist med pojkvännen Jimmy Källqvist

Carola Häggkvist med pojkvännen Jimmy Källqvist

Fredrik Skavlan kommer med följdfrågan om hon tänker fria till Jimmy. Carola blir överrumplad av frågan och pausar innan hon svarar.

– Det är fantastiskt med kärleken. Nu blev jag alldeles ställd. Jag kommer nog inte göra det, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Carolas hemliga byggplaner med pojkvännen Jimmy

Foto: IBL

SENASTE NYTT!