Carolas bild från sitt drömhus får kändisarna att häpna

Carolas bild från sitt drömhus får kändisarna att häpna

Carola ser ut att njuta för fullt av sitt nya liv i Sydafrika. I söndags publicerade hon en bild från sitt nya drömhem i Kapstaden, och nu häpnar kändisvännerna över den oslagbara utsikten.

Den folkkära artisten Carola Häggkvist, 50, lider inte av det svenska ostabila vårvädret. Istället ser hon ut att njuta för fullt i sitt nya drömhem i Sydafrika.

Det var i slutet av 2016 som Vi i villa avslöjade att artisten och pojkvännen Jimmy Källqvist, 46, köpt en bostad i fiskebyn Hout Bay strax utanför Kapstaden.

– Jag har längtat efter ett eget hus i Sydafrika sedan mitt första besök 1994 – och nu har det blivit verklighet! Det är ett vitputsat hus som ligger i fiskebyn Hout Bay, strax utanför Kapstaden. Jag har köpt det tillsammans med min pojkvän Jimmy, och så fort skolan slutar åker vi ner tillsammans och firar jul med både svenska och sydafrikanska vänner, säger artisten till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Carola: Jag har inte haft sex på 14 år

En annan stor orsak till att Carola valt att köpa hus just i Sydafrika är dottern Zoe som föddes i landet.

– Eftersom Zoe kommer från Sydafrika tycker jag att det är viktigt att hon får ha ett liv även där, med skola och vänner, säger Carola till Vi i villa.

Hittills har hon varit sparsam med bilder från det nya livet utanför Sverige. Men i söndags publicerade hon en bild på Instagram från sin nya veranda, och det är inte konstigt att förstå varför fansen och vännerna häpnar över motivet.

“Kämpa! Du klarar det”, skojar artistkollegan Per Herrey.

“Men wow!!”, skriver artisten Tess Merkel Solomon.

Tv-kocken Leila Lindholm uttrycker sig med perfektionstecken och hjärta.

 

Hänt kan bara hålla med, jisses vilket drömställe!

LÄS OCKSÅ: Carola och Kicken uppfyllde Noppes sista önskan

LÄS OCKSÅ: Efter bikinibilden – Carola kroppshyllas av fansen på Instagram

FOTO: Ibl

 

FRÅN FÖRSTASIDAN