LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Carolas förskräckelse i hemmet – efter upptäckten med hyresgästerna

29 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Carola köpte nyligen en stor vindsvåning i Stockholm.
Nu berättar hon om en förskräcklig upptäckt i lägenheten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

Carola Häggkvist, 56, köpte nyligen en ny lyxig vindsvåning i Stockholm efter att hon letat boende till henne och dottern Zoe Häggkvist, 13, en längre tid.

Sedan 2018 har hon bott med dottern i Steninge slottsby och sommaren 2022 sålde hon sin älskade villa i Bromma. I samband med att hon lagt ut villan till försäljning så uttryckte hon att det var tufft att släppa taget om huset och alla minnen som var kopplade dit - trots att hon inte varit bosatt i villan på många år.

Carolas bakslag med våningen – efter händelsen med hyresgästerna

Under sommaren har Carola varit på turné och hon och Zoe har varit bosatta i huset i Steninge. Artisten passade då på att hyra ut den stora vindsvåningen inne i stan.

Annons

Men nu är hösten i full gång och Carola verkar vara tillbaka i lägenheten. Men för några dagar sedan uppdagades ett problem i hemmet, när toaletten helt plötligt fick stopp – och hon och Zoe tvingades uträtta sina behov på terrassen. Och det visade sig att sommarens hyresgäster orsakat problemet.

I ett inlägg på Instagram berättar artisten om fadäsen.

”Däremot så fick vi av någon anledning stopp i vår toalett för några dagar sedan och kunde inte spola ordentligt. Till slut blev det så fullt att det fick bli ’kiss-stuga’ ute på terrassen i en av vaserna och en champagne hink!! ha ha… Igår kom sanitärlastbilen och fann till slut längst ned i stammen flera doft-ankor som måste ha åkt ned i toaletten då vi hyrde ut lght i augusti. (aja baja... plocka upp dem om de fallit i.) Nu är allt äntligen frid & fröjd och jag kan läsa manus på ’badrummet’ bäst jag vill. hi hi”

Vilken tur att allt löste sig!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons