Carola Häggkvist visar gåvan till dottern Zoe – nytillskottet i familjen

Carola och Zoe

Vilken familjelycka!
Artisten Carola Häggkvist visar upp nytillskottet i familjen – för dottern Zoes skull.
”Vi är så oerhört glada”, skriver Carola om glädjen.
1:16

Efter reklamen: Carolas ord om svåra hälsokampen under inspelningen av "Stjärnorna på slottet"

(1:16)

Carola Häggkvist är en av Sveriges mest folkkära artister som ständigt är aktuell med nya upptåg. Tidigare i år var hon aktuell i Stjärnorna på slottet och mot hösten och vintern bjuder hon och Måns Zelmerlöw upp till en julturné över hela Sverige.

Men på hemmaplan har det även hänt något stort för Carolas del. Hennes dotter Zoe Häggkvist har nämligen fyllt år och fick en alldeles speciell gåva!

Anna Brolin återförenad med Jesper Rodhorn – dagar efter skilsmässan

Carolas fina present till dottern Zoe: ”Säg hej till vår nya...”

Zoe fyllde nyligen 13 år och det firades såklart av familjen. Och det visade sig att mamma Carola hade en alldeles särskild present. En ny familjemedlem, nämligen kattungen Gucci.

”Så, hur mycket på en skala är det egentligen ens lovligt att vara så här söt som kattunge!!? Säg HEJ till vår nya ’sötchock-karamell’ till familjemedlem & födelsedagsgåva till Zoe 13 år idag - ’Gucci’ is in da HOUSE!! Och självklart ge Zoe HURRA ROP!! Du kan följa henne på Zoe Häggkvist om du vill och gratta där!”, skriver Carola.

Nedan syns en bild på kattungen.

Vidare förklarar Carola att Zoe blev alldeles till sig vid presentöppningen.

”Zoe var nästan stum av beundran när hon öppnade presentboxen imorse och hörde ett litet jamande inifrån.. (Hon var där bara i ca 15 sek, promise.) Vi är så oerhört glada över att få välkomna denna lilla fina varelse som redan är så trygg, busig och nyfiken.”, skriver Carola.

Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"

Se klippet här!

Förlorade katten Busis förra året: ”Längtat efter mer liv i huset!”

Familjen hade tidigare en katt med namn Busis som gick bort förra våren. Sedan dess har de längtat efter ett nytt husdjur.

Och det finns fler fördelar med en katt förklarar Carola vidare – Gucci kan nämligen hålla borta mössen som smitit in.

”Precis som Busis var som lämnade oss förra våren på ålderns höst. Vi har saknat och vi har längtat efter mer liv i huset! Och nu kan ju även Gucci hålla borta mössen som smiter in i det gamla trähuset lite titt som tätt. Mer titt än tätt kan man lugnt säga.. ha ha. (Man får inte lämna några kakor kvar på vardagsrumsbordet..)”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FOTO: TV4 / TT

SENASTE NYTT!