LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Brolin återförenad med Jesper Rodhorn – dagar efter skilsmässan

07 maj, 2022 
AvLeif Schulman
Anna Brolin
Anna Brolin och Jesper Rodhorn har valt att gå skilda vägar.
Men bara dagar efter skilsmässobeskedet återförenades de – för barnens skull.
Annons
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?Brand logo
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?

För ett par veckor sedan gick TV4-stjärnan Anna Brolin, 41, och maken Jesper Rodhorn, 46, ut med ett gemensamt uttalande på Instagram. Paret skulle skilja sig efter nio år tillsammans.

✔︎ Det här är Anna Brolin

  • Anna är uppvuxen i Enköping.
  • Innan tv-karriären jobbade hon bland annat som tennistränare och aerobicsinstruktör på Cypern.
  • År 2006 inledde hon tv-karriären på Viasat Sport. Två år senare bytte hon till TV4 där hon fortsatte leda stora sändningar från idrottsmästerskap.
  • 2011 blev hon programledare för Nyhetsmorgon. Och därefter har hon lett program som Spårlöst och Biggest Loser. 2020 tog hon över efter Paolo Roberto som programledare för Farmen.

    Källa: Wikipedia

”Vår största kärlek och lycka är våra två och underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är vänner”, skrev de under en bild av dem båda och sönerna Lionel, 7, och Elton, 5.

Och det tidigare paret ser ut att hålla sitt löfte. Bara några dagar efter skilsmässobeskedet var familjen återförenade. Det var när Gröna Lund slog upp sina portar och hade premiär för säsongen.

Annons

”Med glada gossar på Grönan”, skrev Brolin till bilderna från den härliga familjedagen på tivolit.Anna Brolin och Jespers viktiga beslut för sönerna

Några veckor tidigare, innan skilsmässan var känd, intervjuades Anna av tidningen Amelia. Hon berättade då vad hon gör för att hitta en balans mellan jobbet på TV4 och att vara småbarnsförälder.
– Jag tror det är väldigt svårt med balans när man har småbarn och jobb. För mig är nyckeln närvaro. Att vara så närvarande jag kan i den mån det går, säger hon.

På frågan om vad som får henne att må bra är svaret givet:
– Glada barn. När jag ser dem skratta och vara lyckliga. Det finns inget som slår det.

Anna och Jesper träffades i slutet av 2011 och förlovade sig i Kroatien 2012. Året därpå gifte de sig på Gotland. Nu gör de allt för att skilsmässan ska bli så smidig som möjligt för barnen.

”Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras”, skrev Anna och Jesper i samband med skilsmässan.

FOTO: TT

Annons