Carolas ovanliga familjebild med barnen väcker starka reaktioner

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist är mamma till sonen Amadeus och till dottern Zoe. Nu visar hon upp den ovanliga familjelyckan med barnen på Instagram!
0:53

Efter reklamen: Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"

(0:53)

Den folkkära sångerskan Carola Häggkvist, 55, har en imponerande musikkarriär som de flesta svenskar koll på. Många har nog dansat till hennes många hits och vinnarbidrag från Melodifestivalen; Främling, Fångad av en stormvind eller Evighet.

Utöver hennes musikframgångar är Carola även mamma till två barn. Sonen Amadeus, 23, har hon tillsammans med exmaken Runar Sögaard, 54, och för 10 år sedan adopterade Carola dottern Zoe, 13, från Sydafrika.

Leif GW:s ilska under inslaget i – tvingas avbrytas: ”För mycket”

Följarnas reaktion på Zoe

På Instagram är Carola väldigt aktiv att dela med sig av sin vardag och ofta vi får se bilder på dottern. Nyligen la Carola upp en bild på Zoe som väckte reaktioner hos följarna. Zoe var nämligen sminkad och uppklädd och såg kanske äldre ut än vanligt.

”Tema-dag på Zoe’s skola idag med filmkaraktär! Det blev ’Prinsessan & Grodan’ för Zoe. - Det var den enda karaktären från Disney som var lika mörk som jag är, sa Zoe. Kan det stämma? Det var iallafall hennes reflektion och upplevelse. Och visst blev hon fin!! Kl 06.45 på morgonkvisten. Jag kunde riktigt se hur hon växte på längden i sin självkänsla.”, skriver Carola.

”Herregud, hon utvecklas dock snabbt...redan en ung dam. Hennes outfit och smink är så vackert gjort! Kan jag boka ni för smink!?”, kommenterade en följare.

Dock är det sällan vi får se bilder när hela familjen är samlad – förrän nu!

Stel stämning under dejten i Kärleken flyttar in – Se klippet här

Se klippet här!

Ovanliga familjebilden med barnen Amadeus och Zoe

Nu visar Carola upp familjelyckan från påskens firande!

”Lyckan är total i sonens och brorsans armar. Äntligen! Glad påsk från oss. Här är vi med tjocka släkten på påskäggs jakt - funny family! ( Därav ansiktsmålningen som var obligatorisk. Obs! Ej mitt påhitt. ) Halva gänget förberedde på gården i vackra bondgårds miljön. Me like. Love C.”

Kommentarsfältet har fyllts av glädje över familjebilden.

”Oj vad din son liknar dig”, skriver en följare.

”Så fin familj”

”Lycklig ni ! Så fina ihop. Kram på er och fortsatt fin påsk!”

FOTO Johan Jeppsson/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!