Carola om vändningen i relationen med sonen Amadeus

Carola Häggkvist och sonen Amadeus
Artisten Carola Häggkvist har tidigare berättat att relationen med sonen Amadeus Søgaard blivit allt bättre efter att sonen blivit äldre.
Men i ett nytt Instagram-inlägg delar hon nu med sig om tankarna kring saknaden av sonen.
Annons

Artisten Carola Häggkvist, 53, var länge gift med Runar Søgaard, 52, tills paret valde att gå skilda vägar år 2000. Tillsammans har de sonen Amadeus Søgaard som bara var två år gammal när paret bröt upp. Idag har Amadeus hunnit bli hela 22 år gammal och dessutom skapat sig en framgångsrik karriär som fotbollsspelare i Superettan-laget IK Frej.

Annons

Tidigare har Carola öppenhjärtat berättat om relationen med sin son. Under hösten förklarade artisten att relationen då var bättre än vad den hade varit på många år.

Annons

– Nu när han är över 20 år visar han han mer omtanke och respekt för mig och på ett sätt som jag som mamma faktiskt känner att jag behöver. Jag har saknat det, sa Carola då i en intervju med Allas.

”Djupa samtal kring middagsbordet”

I samma intervju beskrev även artisten relationen sinsemellan mamma och son, som att de har en fin vänskap med varandra.

Annons

– Han är min son, men idag har vi dessutom en vänskaplig, stark relation och vi kan ha bra och djupa samtal kring middagsbordet, ofta tillsammans med hans flickvän, sa hon till tidningen.

Orden om saknaden

Förutom Amadeus har även Carola dottern Zoe Häggkvist, 11, som hon nyligen tog med till Bahamas. På Instagram delade artisten med sig av massor av härliga semesterbilder och duon såg ut att njuta fullt ut av sin tillvaro. Men nu är de tillbaka i Sverige och försöker att hålla sig friska från coronaviruset. Under söndagen beslutade de sig för att möte upp även storebror Amadeus och tillbringa tid tillsammans allihopa. I ett inlägg som Carola nu delat på Instagram berättar hon för följarna att hon längtat efter att träffa sonen igen.

Visst måste man kunna få vara nära sin familj, sina barn? Alla mår bra och är friska.. Jag har saknat så mycket att få hålla om min son ett litet tag”., skriver Carola på Instagram.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Patrik Österberg/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…