LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola om sitt sexavslöjande: Avsikten var god

19 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Carola Häggkvist berättade i ”Renées brygga” att hon inte haft sex på 14 år. Nu skriver artisten själv om det intima avslöjandet i tv på sin Instagram.
Annons

I onsdagens avsnitt av ”Renées brygga” på TV4 valde Carola Häggkvist, 50, att vara väldigt personlig och pratade bland annat om att hon nyligen opererat bort sin livmoder och en av sina äggstockar, efter att en läkare funnit myomer (muskelknutor) på dem. Men det var inte operationen i sig som väckte störst uppmärksamhet bland tittarna.

Carola berättade nämligen också att läkaren vid undersökningen hade frågat henne om hon inte hade märkt av de intima problemen när hon haft sex. Då svarade artisten att hon inte hade gjort det – eftersom hon inte haft sex på nästan ett och ett halvt decennium.

– Jag hade en massa myomer, så då frågade doktorn mig ”men har du inte känt det när du haft sex?”. Men jag har faktiskt inte legat med någon på 14 år. Nu är det väldigt intimt här, sa sångerskan i programmet och fortsatte:

– Jag tänkte att jag väntar på mannen, på ”the man”. Jag hittade inte den mannen jag ville gifta mig med.

Carola, som just nu befinner sig i Sydafrika tillsammans med kärleken Jimmy Källqvist, 46, och dottern Zoe, 7, väljer nu att utveckla tankarna kring sitt intima avslöjande. I ett inlägg på Instagram berättar sångerskan att avsikten med sexavslöjandet var god och att hon kommer att skriva mer om avhållsamheten i sin självbiografi en dag.

Annons

Idag att det är ‘some fuzz going on’ i tidningarna idag gällande kvällens Tv-program som jag spelade in i somras, ‘Renees brygga’ med Krister Henriksson mfl. Bäst är att se programmet för å förstå diverse lösryckta meningar!”, skriver hon och fortsätter:

Kanske lite väl utlämnande privata uppgifter men avsikten var god. Får skriva mer om ämnet och tankegångarna i min biografi bok”.

Carola Häggkvist skriver också att hon hade en bra känsla under inspelningarna av ”Renées brygga” och att  programledaren Renée Nyberg, 50, gjorde ett proffsigt jobb.

Har inte själv sett programmet men feelingen var mkt god under själva inspelningsdagen + att Renee är ett proffs – så jag tror på ett dynamiskt intressant program”, skriver Carola.

Foto: Stella Pictures

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons