LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Renée Nyberg: Carola höll på att köra ihjäl mig

17 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Inspelningarna av "Renées brygga" kunde ha slutat i katastrof. Renée Nyberg höll nämligen på att bli överkörd av Carola – med en vattenskoter.
Annons

I onsdags var det nypremiär för tv-programmet ”Renées brygga” på TV4 och i morgon är det dags för nästa avsnitt, där bland annat Carola Häggkvist och Krister Henriksson gästar Renée Nybergs skärgårdsidyll.

Men inspelningarna var nära att sluta i katastrof för programledaren. Renée Nyberg var nämligen nära att bli överkörd av en vattenskoter – framförd av Carola Häggkvist. I TV4:s ”Nyhetsmorgon” berättar programledaren nu om den farliga incidenten med sångerskan.

– Det börjar med att Carola faktiskt håller på att köra ihjäl mig och Krister Henriksson på en vattenskoter. Det hade faktiskt kunnat sluta så jäkla illa. Om man hade en fördom kring Carola, jag menar att vi vet att hon är en fortkörare, så blir den bekräftad, säger Renée Nyberg.

Men även om Carola nästan höll på att köra över både Renée Nyberg och Krister Henriksson i programmet, så menar programledaren att de alla ändå fick en fin relation under inspelningarna.

Annons

– Trots att Carola är allas vår Carola på något sätt, så har jag ändå känt att hon har varit lite av en främling för mig. Om man ska vara lite lustig. Jag tycker att jag lärde känna henne och att jag kom lite närmare henne på flera sätt, säger programledaren i TV4:s “Nyhetsmorgon”.

Också Krister Henriksson ska ha blivit förtjust i Melodifestivalen-stjärnan under ”Renées brygga”, berättar Renée Nyberg.

– Man kan i allra högsta grad säga att de fann varandra. Och det visade sig att de faktiskt har träffats förut, i ett annat tv-sammanhang, och fann varandra väldigt väl, säger hon.

”Renées brygga” sänds 21.00 på onsdagar i TV4.

Foto: Stella Pictures

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons