TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Renée Nyberg: "David fick bo i källaren och inte träffa barnen"

21 mar, 2015 
AvOla Brising
David Hellenius fick jobba hårt för att vinna Renée Nybergs förtroende. Så pass att han bodde i hennes källare – i ett helt år.
Annons

För en tid sedan talade programledaren David Hellenius, 40, ut om sina nojor i tidningen Café. Bland annat är han rädd att behöva skilja sig från hustrun Renée Nyberg, 49, som han har sonen Leo, 9, med.

– Jag har en jätterädsla för det och drömmer ofta om hur vi skiljer oss, sa David.

David och Renée hade en tuff start. Foto: IBL
David och Renée hade en tuff start. Foto: IBL

Det finns dock underliggande orsaker till detta. För nu avslöjar Renée hur svårt hon hade att tro på kärleken och ta in David i sitt liv när de blev ett par.

– David och jag träffades genom jobbet och fick fin kontakt direkt. Men jag var ju åtta år äldre och hade två barn. Tanken slog mig aldrig att vi skulle kunna bli ett par. Men det är ju inte så lätt att hitta den där själsfränden som det faktiskt inte går att vara utan. Så till slut fanns bara den möjligheten, att dela livet med honom, förklarar hon i tidningen Allers.

Annons

För att vinna hennes hjärta och verkligen ta en plats i hennes liv fick dock David utstå en hel del. Renée fortsätter:

– Eftersom jag inte vågade tro att relationen skulle kunna bli långvarig så fick han under det första året bo i källaren och inte träffa barnen. Jag gick ner med frukost till honom på morgnarna när barnen gått till skolan.

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons