TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Här hånglar David Hellenius upp Jessica Almenäs: "Känns skönt att slippa smyga"

20 mar, 2015 
AvAnna Shimoda
David Hellenius har hånglat upp både Kristin Kaspersen och Jessica Almenäs inom loppet av några dagar. Men frugan Renée Nyberg behöver inte vara orolig. Allt är bara på skoj.
Annons

David Hellenius vet minsann hur man skapar rabalder. För några dagar sedan publicerade han en pussbild på Instagram med tv-profilen Kristin Kaspersen följt av texten: “Nu orkar jag och Kristin Kaspersen (Lill-Babs dotter) inte hålla vår kärlek hemlig längre. Vi ber alla respektera detta och lämna oss ifred.” 

Hångelbilden med Kristin blev snabbt en snackis.
Hångelbilden med Kristin blev snabbt en snackis.

Kommentarerna lät inte vänta. Men det rörde sig bara om ett skämt. De hade nämligen spelat in en humorsketch till “Humorgalan”.

– Det var bara på skoj. Jag trodde alla visste att det var ett skämt, sa han då.

Kort därefter blev det pusskalas med Jessica.
Kort därefter blev det pusskalas med Jessica.

Nu har han återigen skapat uppståndelse. Den här gången med en hångelbild på Instagram med honom och “Let’s Dance”-kollegan Jessica Almenäs med texten: “Det tog tyvärr slut med Kristin Kaspersen. Välkommen in i mitt liv min älskade Jessica Almenäs. Love you forever. Dreams come true. Håll tummarna.” 

Jessica är som tur är ingen humorbefriad person och kommenterade snabbt bilden med orden: “Älskling! Känns skönt att slippa smyga”.

Vad Davids fru Renée Nyberg tycker om hans hångeläventyr är oklart.

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons