Carola Häggkvists ord om dottern Zoe – efter succén

Carola och Zoe Häggqvist
Carola Häggkvists följare blev rejält imponerade när de i höstas fick se hennes dotter uppträda på scen.
Nu berättar artisten om glädjen inför att dela musikintresset med Zoe.
– Det är jättehärligt, säger hon till Hänt.
Annons

Om knappt två veckor är det premiär för Carolas advent på TV3 och Viafree, där tittarna kommer att få se Carola Häggkvist, 53, träffa ett flertal kända personer. Dessa gäster är Sanna Nielsen, Andreas Johnson, Måns Zelmerlöw, Mariette Hansson, Plura Jonsson, Uno Svenningsson, Charlotte Perrelli och Anders Bagge.

Annons

I fyra avsnitt, som visas varje advent fram till julafton, bjuder Carola in gästerna till sitt hem i Steninge slottsby. Där ska de umgås en hel dag och det är bland annat pyssel, musik och matlagning som står på schemat.

– Vi kommer samtala om minnen, traditioner och önskningar kring julens högtid. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att dela våra tankar med varandra än genom en måltid, sång och musik, sa Carola i ett pressmeddelande.

Annons

Nya beskedet om Zoe Häggkvist i Carolas advent

Carola Häggkvist har lyckats föra över sitt musikintresse till sina barn Amadeus Häggkvist, 21, och Zoe Häggkvist, 10. I september delade Carola med sig av ett videoklipp när hon sjunger en duett tillsammans med sin dotter på en höstfest och följarna hyllade Zoes sånginsats till skyarna.

När Hänt träffar Carola på pressträffen inför premiären av Carolas advent  berättar artisten att tittarna inte kommer att få se dottern i programmet, men att hon är med på Carolas julkonserter i Steninge slottslada.

– Ni kommer att få se henne på scenen i jul med Carola men det är live, det är där du kan se Zoe. Men i adventsprogrammet, kanske till nästa år, det vore kul, säger hon till Hänt.

 Carola Häggkvists ord om dottern Zoes succé

Artisten är märkbart stolt över att dottern har valt att gå i hennes fotspår och visar ett stort intresse för musiken. När Carola Häggkvist ser Zoe uppträda minns hon tillbaka.

Annons

– Det är mysigt, jag kommer ihåg förra julen då var vi i Adolf Fredriks kyrka för hon sjunger i kör, säger Carola och fortsätter sedan:

– Då satt man och sträckte på sig och mindes när man själv gick där och det är jättehärligt.

AV: Jonna Axelsson, Stina Dahlgren

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt tv

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…