Carola Häggkvists krav på TV4 efter nya Let’s dance-beskedet

Let's dance 2019 Carolas svar om programmet
Carola Häggkvist har flera gånger blivit erbjuden att vara med i Let's dance i TV4. Nu berättar hon varför hon nobbar programmet – och vad som skulle få henne att tacka ja till att vara med.
Annons

Danstävlingen i Let’s dance på TV4 är en av veckans höjdpunkter – både för deltagare, tv-tittare och livepubliken som hejar fram sina favoriter på plats.

En person som älskar Let’s dance är sångerskan Carola Häggkvist, 52, som var på plats i fredags med dottern Zoe, 10. På Instagram berättar hon om den spännande kvällen och hyllar särskilt dansbegåvande Kristin Kaspersen, 49.

Såg drottningen av Let’s Dance idag på genrepet – Kristin Kaspersen!!! Wow så stiligt och galet vackert”, skriver Carola Häggkvist på Instagram.

Annons
Annons

Hon fortsätter med en hyllning till pojkvännen Jimmy Källqvist som spelar i bandet.

”Jimmy sitter med i bandet och lirar bas om ni undrar hur det alltid kan låta så väldans BRA om orkestern år efter år…”

Carola Häggkvist har flera gånger fått frågan från TV4 om hon vill vara med i Let’s dance. Nu avslöjar hon att hon varit mycket sugen på att tacka ja till erbjudandet.

Annons

Och som svar på frågan om jag fått förfrågan någonting att vara med i Lets Dance så innehar svaret två bokstäver! … Men mina olika anledningar till att jag avböjt i alla år har varit flera. Älskar ju att dansa o skulle se det som något fantastiskt kul o lärorikt. En träningsform mm”, skriver Carola Häggkvist.

Hon fortsätter:

Men all löpsedels-hets kring programmet för å locka tittare o utslagningsprogrammen som kan bli nasty i media lockar mig ej. Inga pengar i världen heller!

Carola Häggkvist överväger att delta i Let’s dance på TV4

Trots detta är Carola Häggkvist inte beredd att helt avvisa idén att vara med i Let’s dance. Men då ska timingen vara rätt och inget annat krocka med träningen och inspelningen.

Annons

Går inte ens att tro att det ska kunna funka utan all smärtstillande och skriverier om bandage & smärta osv”, skriver hon.

Tills vidare dansar Carola Häggkvist för sig själv hemma i köket. Men hennes fans längtar efter att få se henne riva av en dans i direktsänd tv.

Vi längtar till att få se dig på dansgolvet”, skriver en följare i en kommentar.

Annons

Klart du ska vara med och bejaka din kvinnlighet, passion och visa ditt jäklar anamma och positivitet och vara en inspiratör. Precis som Kristin”, skriver en annan.

View this post on Instagram

🏆🙌🏻 Såg drottningen av Lets Dance idag på genrepet – Kristin Kaspersen!!! Wow så stiligt och galet vackert💃🏻 Zoe fick träffa bla starka och sköna La Gaylia på dansgolvet efteråt och fab Freddie.Själv så fick jag en kram av både Ravelli, Dan Ekborg och en svettig Robin backstage.. som bla visade magen ikapp med en mycket klädsamt snygg basist på plats! 🎸😊 Robin är också duktiga i programmet tycker jag. 🕺🏻 Vilken/vilka deltagare är dina favoriter? Jimmy sitter med i bandet och lirar bas om ni undrar hur det alltid kan låta så väldans BRA om orkestern år efter år… 👏🏼👏🏼👏🏼🕺🏻🎼🎸 Och som svar på frågan om jag fått förfrågan någonting att vara med i Lets Dance så innehar svaret två bokstäver! … Men mina olika anledningar till att jag avböjt i alla år har varit flera. Älskar ju att dansa o skulle se det som något fantastiskt kul o lärorikt. En träningsform mm. Men all löpsedels-hets kring programmet för å locka tittare o utslagningsprogrammen som kan bli nasty i media lockar mig ej. Inga pengar i världen heller! Om jag ev skulle vara med i framtiden så är det för att jag 1) VERKLIGEN känner att jag VILL och hittar rätt anledning / motiv till varför jag skulle vara beredd att avsätta tiden som det behövs för att vara med och att då behöva prioritera bort mycket / allt annat jag gör.. de veckorna ev månader. Bara där så har det spruckit för mig. 2) Skadat knä sedan ’Så mycket bättre’ 2014 .. som behöver opereras innan en ev medverkan. Går inte ens att tro att det ska kunna funka utan all smärtstillande och skriverier om bandage & smärta osv. Inget jag är intresserad av att ’outa’ egentligen. Finns viktigare saker att skriva om här i vår värld! Så jag fortsätter att dansa hemma i köket.. hi hi Trivs väldigt bra med det. Och allt har sin tid. Kanske kan det bli tajming för mig framöver. Men nu tror jag att livet självt har bjudit upp till dans för vår duktiga Kristin. #liv #kristinkaspersen #letsdance #pojkvänibandet #minpojkvän #basist #såmångaduktigaiår #rösta #ladetswinge #dansa #dance @kaspersen @tv4letsdance @davidhellenius @tildedepaula @robinbengtssons @doreenmansson @lagayliafrazier @lancelothedmangraaf @t.ravelli1 @fabfredddie @dan_ekborg @jimmy_kallqvist

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

FOTO: W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT, BARDELL ANDREAS/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…