Carola Häggkvists fräcka skämt till prins Daniel under konserten på Solliden

Carola Häggkvist & prins Daniel

Dagen innan Victoriadagen tjuvstartade kungafamiljen firandet för kronprinsessan Victoria med en konsert av självaste Carola. Men mitt under konserten överraskade plötsligt artisten med ett fräckt skämt riktat mot prins Daniel.
Slå på ljud

Kronprinsessan Victorias födelsedag har numera blivit ett folkligt firande och varje år firas det med en härlig konsert på kungafamiljens slott på Solliden på Öland. Där bjuds det på underhållning med musik och folkkära profiler och tusentals av människor brukar komma dit för att få vara med och fira på plats. På grund av coronapandemin kommer firandet bli lite annorlunda i år, men musiken och underhållningen kommer vara som vanligt där även Carola Häggkvist har varit med och bidragit.

Dagen innan det stora firandet bjöd Främling-sångaren nämligen på en extra konsert för kungafamiljen, och mitt under konserten drog hon även ett fräckt skämt riktat mot prins Daniel.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carola Häggkvist uppträdde på Solliden inför Victoriadagen

Kungafamiljen tjuvstartade firandet av kronprinsessan med en Carola-konsert och under konserten kunde man se stora delar av kungafamiljen sitta och njuta av den fina sången. Carola bjöd på succélåtar som Säg mig, Genom allt och Mitt i ett äventyr och till vissa låtar kunde man även se prinsessan Estelle stå och svänga på höfterna.

”Vilken enorm smällkaramell till publikrespons det blev igår på konserten på Solliden!! Jag håller fortfarande på att hämta mig.. Helt fantastisk stämning, känsla, upplevelse och respons när jag öppnade med ’Säg mig var du står’ och kom gåendes i mina super höga coola högklackade skor i över 30 grader genom skogen.. Allt bara satt. Kändes bättre, roligare, starkare än någonsin!!”, skrev Carola sedan om kvällen.

Men under ett av Carolas mellansnack kom hon med en minst sagt oväntad pik till en i kungafamiljen.

Carolas fräcka skämt till prins Daniel inför alla

Förutom att underhålla publiken med sin berömda stämma brukar Carola även vara känd för sina underhållande mellansnack. Och den här kvällen var inget undantag.

Under konserten på Solliden skämtade Carola nämligen friskt om både chocken hon kände när hon trodde att sonen Amadeus flickvän var gravid och om sitt egna kärleksliv, för att sedan rikta strålkastarljuset mot prins Daniel.

Plötsligt berättade Carola nämligen att hon på skoj hade raggat på en av Daniels livvakter och hintade samtidigt om att hon och Daniel även hade pratat om det.

– Han som prins Daniel och jag pratade om en gång, sa hon nämligen fnissandes inför alla medan hon nickade menande mot kungafamiljen.

LÄS OCKSÅ: Loui Martis egna ord om felstavade tatueringen med Magdalena Graaf

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsen om att leda Allsång på Skansen under graviditeten

SENASTE NYTT!