Carola Häggkvists förändring i livet efter uppbrottet

Carola Häggkvists ärliga ord om sina tidigare relationer: ”Då bryter jag”
I en stor intervju berättar Carola Häggkvist om sin nya livsplan – som innehåller en betydligt mindre mängd alkohol.
– Varannan vatten istället för vin, jag kan inte gotta mig lika mycket som jag gjorde förut, säger artisten till Amelia.
Annons

Sångfågeln Carola Häggkvist, 53, har alltjämt många bollar i luften. Nu senast såg vi den folkkära artisten på TV3 och Viafree i programmet Carolas Advent där hon bjöd in vänner och musikkollegor till sitt hem i Steninge slottsby för att fira advent.

Annons

– Jag vill uppmuntra andra att komma nära idag när de flesta sitter med mobilen, säger sångerskan i en intervju med Amelia och poängterar att hon har en korg där alla gäster alltid får lägga ner sin telefon i när de besöker hennes hem.

Under de fyra avsnitten fick Carola besök av Sanna Nielsen, Andreas Johnson, Måns Zelmerlöw, Mariette Hansson, Plura Jonsson, Uno Svenningsson, Charlotte Perrelli och Anders Bagge och tillsammans fick de njuta i juletider – utan mobiler.

Annons

Sångerskans nya livsbeslut efter nyår

Likt många andra ser sångerskan även att det nya året ger utrymme för nya löften om en mer hållbar livsstil.

Och Carolas nya mer hälsosamma plan inför det nya decenniet är att det ska innehålla betydligt mindre alkohol än det föregående.

– Jag är livsnjutare, men jag ska försöka att dricka varannan vatten istället för vin, eller dricka alkoholfritt, säger Carola i intervjun och fortsätter:

– Inte för att jag dricker ofta, men jag måste hålla igen på vissa saker. Det är så lätt att belöna sig när man jobbar mycket, och unnar sig. Men istället kan man göra en alkoholfri drink eller smoothie. Jag måste ta hand om mig, jag kan inte gotta mig lika mycket som jag gjorde förut.

Annons

Under våren kommer artisten även släppa ny musik i samband med ett stort projekt.

– Jag känner att jag trivs i livet just nu och jag har en produktion som kommer ut i påsk. Ett hjärteprojekt som innebär resor och nyskriven musik, och det är något som jag ser fram emot att dela med mig av, säger hon.

Firade nyår med ex-pojkvännen

Carola var tidigare tillsammans med musikern Jimmy Källqvist, 49, som hon träffade första gången 2014 – och kort efter första mötet blev de ett par. Genom åren har de synts flitigt tillsammans och Carola har flera gånger berättat om sin kärlek till pojkvännen. Men i november berättade artisten att det var slut mellan de båda.

– Det är lite på is, sa Carola Häggkvist i en intervju med Expressen, då samtidigt som hon förtydligade att de har en god relation ändå:

Annons

– Vi har en varm vänskapsrelation.

Det forna paret firade till och med in det nya året tillsammans i deras gemensamägda hus i Sydafrika. Och i ett inlägg på Instagram som Carola berättar om det mysiga firandet under semestern.

”Jimmy och hans mamma Margareta kom med solen”, skriver hon på Instagram.

View this post on Instagram

Zoe har inte vaknat ännu och två har redan åkt till gymet vid stranden i fiskebyn Hout Bay. När det är fullt hus och alla sängar är upptagna får man lägga soff-kuddarna på golvet och så en jätte madrass ovanpå så blir det toppen bra minsann! Zoe & jag tycker bara det är lite mysigt & spännande att ligga vid brasan i vardagsrummet i huset här i SA. Vi har ju blivit fler i huset nu lagom till nyårs firandet! 👏🏼👏🏼Jimmy & hans mamma Margareta kom med solen och värmen. ☀️ Men det blåser oftast mycket här i Kapstaden under december och januari månad. Så man måste vara lite flexibel med alla sina inbokade aktiviteter på dagarna. Idag skulle halva gänget upp för Table mountain.. men det blåser för mycket just nu och ett täcke av moln ligger på ’bordet’. Det är ’Gods table cloth’ brukar man säga när molntäcket lagt sig på det sättet. Det kanske blir Cape point idag istället eller pingvinstranden. Ja där kan man faktiskt bada tillsammans med dem. Och så blir det nog en extra julklapps-kväll ikväll.. vår ’julklapps-lek’ med en varsin present från alla blir en kul happening! Kanske blir den här vid granen eller nere vid stranden om vi finner lä för vinden. Nu har lill fröken vaknat och det är dags för frukost och ett morgon dopp! Love C

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…