Carola Häggkvists chock efter oväntade detaljen i nya bilden

Carolas chock över detaljen i nya bilden – efter semstern med dottern
Platser med kristallblått vatten, palmer och solnedgångar är perfekta för att fotograferas på.
Det tycker iallafall Carola Häggkvist som nu delat med sig av flera härliga semesterbilder från sin Bahamas-resa.
En av bilderna chockar dock både artisten själv och hennes följare.
Annons

Carola Häggkvist lämnade härom veckan ett kyligt Sverige bakom sig för att ge sig iväg till varmare breddgrader. Tillsammans med dottern Zoe Häggkvist, 11, reste hon nämligen till Bahamas. Vid kritvita ständer och kristallblått vatten har mamma och dotter nu njutit av en semester som följarna kunnat följa genom sociala medier. Carola har flitigt delat med sig av härliga bilder från den paradisliknande ön.

Annons
Carola Häggkvist och dottern Zoe, 11, besökte nyligen Bahamas.
Annons

Carolas chock efter upptäckten

Förutom bilder på palmer, ödlor och dottern Zoe, så har Carola även delat med sig av en hel del bilder på sig själv. På en av bilderna står artisten med det klarblåa havet bakom sig, iklädd en ljus kreation med ena benet framför det andra. Carola har dock själv reagerat på att hon ser annorlunda ut på bilden och menar då att hon ser ovanligt lång ut.

Nu tar vi ett jättekliv in i den här nya intressanta veckan! Jag vet inte HUR jag kunde få såna här oerhört långa ben som på bilden (jag som aldrig sett speciellt lång ut?! ) Men nu så händer det”, skriver hon till bilden.

Följarnas spekulationer

Under bilden så öser följarna Carola med komplimanger. De visar sig också ha olika förklaringar till varför artisten plötsligen ser ut att ha fått så långa ben.

Annons

”Därför att benen ser vältränade ut. Jag själv är extremt kort, men ser lite längre ut när jag håller mig i form! Ingen kan gissa att jag under 1.50 cm. Det är iaf en mycket fin bild, men bilder på dig Carola är alltid fina, oavsett hur benen ser ut!”, skriver en följare.

”Fast man är kort så kan man ha långa ben, Pernilla Wahlgren är väll kortare än du och hon har ju med långa ben”, skriver en annan.

Följarna gör det även tydligt att de tycker att Carolas ben är något som hon ska vara stolt över oavsett om de är långa eller ej.

”Dina ben är ju alltid snygga!”.

Annons

FOTO: Instagram, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…