LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvist bryter tystnaden om krisen – vädjar om hjälp

30 aug, 2022 
Carola Häggkvist, Amadeus Sörgaard och Zoe Häggkvist
Carola delar generöst med sig av sin vardag på sina sociala kanaler.
Nu berättar hon om den tuffa krisen i familjen och i samma inlägg vädjar hon om hjälp från sina följare.
Annons
Carola Häggkvist om stödet från följarnaBrand logo
Carola Häggkvist om stödet från följarna

Carola Häggkvist, 55, är ständigt aktuell och syns i såväl tv-rutan, på scenen och på sina sociala kanaler. Hon slog igenom redan som 16-åring när hon fullkomligt golvade svenska folket med superhiten Främling i Melodifestivalen. Sedan dess har karriären bara gått spikrakt uppåt.

På sin Instagram delar hon generöst med sig av både sin karriär och sin vardag tillsammans med sina barn.

Det var med ex maken Runar Søgaard, 55, som hon fick sonen Amadeus Sörgaard, 24. 2012 adopterade Carola sin dotter Zoe Häggkvist, 13, från Sydafrika – tolv år efter sin skilsmässa från Runar. Dottern var vid tidpunkten tre år gammal.

Zoes fantastiska födelsedagspresent – nytillskottet i familjen

När Zoe i maj fyllde 13 år fick hon en fantastisk present av sin mamma Carola – nämligen en katt som de döpte till Gucci.

Annons

Familjen förlorade i fjol katten Busis som de fick äran att ha i hela 17 långa år, så att välkomna en ny liten medlem måste kännas underbart.

"Vi är så oerhört glada över att få välkomna denna lilla fina varelse som redan är så trygg, busig och nyfiken. Precis som Busis var", skrev Carola när hon visade upp familjens nya tillskott på Instagram.

Krisen i familjen – nu vädjar Carola till sina följare

Men nu går Carola ut med den sorgliga nyheten på hennes Instagram att katten Gucci har försvunnit. Hon vädjar till sina följare att hålla utkik i området Steninge slottsby där familjen bor.

"Har du sett vår lilla katt kring Steninge slottsby?", skrev Carola på Instagram.

Dagen därpå var katten fortfarande inte hittad och hon vädjade än en gång till sina följare.

Det var 2018 som Carola och Zoe flyttade ifrån villan i Bromma till Steninge slottsby. Men huset i Bromma kunde hon inte riktigt släppa taget om och hade det i hennes ägor tills nyligen då hon gick ut med att hon nu skulle sälja villan som hon hållit så kärt.

Idag – visning! Så många minnen i detta magiska hus! Här bjuder jag på några glada minnen inklusive pingis – inomhus. Blir nästan sugen på att behålla huset...” skrev hon på Instagram när hon gick ut med nyheten.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons