TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carola Häggkvist lycka med sonen Amadeus

10 jan, 2021 
Carola Häggkvist är stolt över sin son Amadeus.
Nu berättar hon om en lycklig stund med sin son på Instagram.
”Jag får nästan nypa mig i armen”, skriver hon.
Annons
Carolas känslokollaps efter orden om sonen AmadeusBrand logo
Carolas känslokollaps efter orden om sonen Amadeus

Relationen mellan Carola Häggkvist och Runar Sögaard är en av de mest omskrivna i kändis-Sveriges historia.

Uppbrottet blev stort och infekterat och tillsammans fick det forna paret sonen Amadeus, som i dag är 22 år.

Han är en skicklig fotbollspelare, något Carola berättat för Expressen att hon anade att han skulle bli redan som liten.

– Ända sedan BB har jag tänkt att: ”Han kan nog bli en fotbollsspelare”. Inte för att han sparkade jättemycket i magen, men det var bara någonting. Jag kände bara att det var en idrottskille – och sedan var han jätteförtjust i bollar i väldigt tidig ålder. Det är häftigt.

Men hans talanger slutar inte där. Enligt Carola är sonen även duktig inom musik.

– Han är jättemusikalisk också – så det är roligt att han har båda sidorna.

– Det är nog ganska många som har båda sidorna. Det finns nog många artister som gillar sport. Titta bara på Måns Zelmerlöw och hela hans band – de är ju ute och lirar fotboll hela tiden, har hon sagt.

Annons

Carolas lycka med sonen Amadeus

Runar har tidigare berättat för Hänt att sonen bor hemma hos honom. Men Amadeus ska trots föräldrarnas infekterade relation ha god kontakt med sin mamma Carola. Nu uppdaterar artisten om en insikt med sonen, efter en härlig stund tillsammans.

”Jo, jag KAN sitta i baksätet, ibland. Visst är Amadeus lik min pappa Janne här!! Ingen är gladare än jag”, skriver hon till en bild på sonen, sig själv och en vän.

”Jag känner sån lycka när jag med min fina son Amadeus, ( som jag verkligen älskar att umgås / ’hänga’ tillsammans med, höra hans kloka tankar och humor.) Och att få träffa vår nära vän sen barnsben Jonas Myrin och låta de två få snacka livet och musik”.

Trion verkar tydligt haft en fantastisk stund då Carola skriver glatt:

”Tiden står still - på ett bra sätt och jag får nästan nypa mig i armen när jag ser hur livets olika möten vävs ihop till en vacker tavla som är större än oss själva. Tack Jonas för allt du är för oss och resten av världen du möter genom din musik och genom den du är. Tack Amadeus för en superskön biltur. Värmer mitt mamma hjärta! Och att jag slapp köra”.

Annons