Phillipe Cohens lägenhet är såld – efter flytten från Bianca Ingrosso

08 jan, 2021 
Phillipe Cohen, Bianca Ingrosso
Phillipe Cohen och Bianca Ingrossos lägenheter på Östermalm ligger bara ett stenkast ifrån varandra.
Men efter att Phillipe la ut sin lägenhet till försäljning blir det nu ändring på den saken.
Lägenheten såldes på mindre än en vecka och nu flyttar Phillipe ifrån Bianca.
Annons
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopet
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopet

Phillipe Cohen, 26, och Bianca Ingrosso, 26, har en turbulent kärlekshistoria i bagaget som kantats av flera uppbrott och återföreningar.

I Wahlgrens värld har tittarna fått se en hjärtekrossad Bianca efter att relationen avslutats, för att sedan se henne lycklig igen när paret hittat tillbaka till varandra.

Under sommaren verkade det som att allt var frid och fröjd mellan paret, och de spenderade mycket tid tillsammans. De reste även till Palma för en romantisk semester, men när de kom hem berättade Bianca att relationen var lite svajig.

Oklara relationen mellan Bianca och Phillipe

Sedan dess har Bianca och Phillipe hållit låg profil om deras relationsstatus. Det blev även väldigt uppmärksammat när Bianca berättade om sin abort, som verkade ha gjorts främst på Phillipes initiativ.

Med tanke på att både Bianca och Phillipe normalt sett är väldigt aktiva på sina sociala medier och gärna visar upp varandra på kanalerna, är det nu många följare som misstänker att de kan ha gjort slut igen. Detta är dock inget som någon av dem bekräftat.

Annons

Men nu har Phillipe gjort ett oväntat drag. Han har nämligen valt att sälja sin lägenhet, som ligger i närheten av Biancas. Hans toppfräscha och nyrenoverade lägenhet på 41 kvadratmeter lades ut för 4 395 000 kronor. Ett väldigt högt pris för så pass få kvadratmeter på en bottenvåning.

Phillipe Cohens lägenhet
Vardagsrummet och köket i Phillipes lägenhet.

Lägenheten såldes för rekordsumma

Men folk var minst sagt köpsugna, för bara efter några få dagar såldes den – till en ovanligt hög summa. Slutpriset landade nämligen på hela 4 950 000 kronor.

Mäklaren Ronni Mleczkovicz, som sålde Phillipes lägenhet är helt klart nöjd med affären.

”Förmodligen ett av de högsta kvadratmeterpriserna för en bottenvåning i Stockholm om liknande storlek”, skriver han på sin Instagram.

Annons

Phillipe har ännu inte gått ut med var han ska bo nu, eller anledningen till att han ville sälja lägenheten. Men i mäklarbyråns video har han berättat vad som är det bästa med lägenheten.

– Framför allt att det är så jäkla centralt, man har i princip gångavstånd till allting. Men också övre delen av Östermalm som är i regel mycket lugnare än vad det är runt Stureplan exempelvis.

I klippet visar mäklaren upp Phillipes lägenhet.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons