TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carola bryter tystnaden om sitt hemliga liv i Sydafrika

05 nov, 2017 
Malin Ljung
För ett år sedan köpte Carola ett drömhus i Sydafrika. Nu avslöjar hon hur det hemliga livet ser ut.
Annons

I slutet av 2016 sedan överraskade Carola Häggkvist, 51, med att lämna Sverige. Hon hade köpte ett drömhus i Sydafrika och åkte ner med kärleken Jimmy Källqvist, 46, och barnen Amadeus och Zoe.

Hittills har hon visat upp några få bilder från livet där nere, men exakt vad hon gör där har hon inte riktigt talat ut om. Men i kvällens “Hellenius hörna” avslöjar hon hur livet ser ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag åkte ner för att vara privatperson, men då engagerar jag mig i människor också, säger hon.

Carola är en av Sveriges absolut största artister efter att hon 1983 vann Melodifestivalen med låten “Främling”, och på svenska gator blir hon konstant igenkänd. I fiskebyn Hout Bay, strax utanför Kapstaden, är hon inte fullt lika igenkänd. Något hon trivs med.

– Det känns bra tycker jag ingen som kan döma mig eller som känner igen mig. Jag vill kanske göra det för min egen skull, men så klart finns det något sätt att hjälpa till så är jag här, lära mig, allt det som medmänniska som jag tycker man bör göra, säger Carola.

“Hellenius hörna” sänds klockan 20.00 på söndagar i TV4.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons