TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nu avslöjar Carola sanningen om relationen med Runar

08 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Carola Häggkvist och ex-maken Runar Sögaard skilde sig för 17 år sedan. Nu berättar sångerskan om hur deras relation ser ut idag.
Annons

Carola Häggkvist, 51, och ex-maken Runar Sögaard, 50, skilde sig för 17 år sedan, då sonen Amadeus var två år. De har kämpat för att ge sin son två trygga hem, trots att relationen mellan Carola och Runar varit spänd.

I Expressen berättar Carola att hon och Runar tappat kontakten och inte hörs idag.

– Nej det gör vi inte. Man vill ju inte att barnen ska vara någon slags medlare men för Amadeus skull frågar jag hur det är med hans pappa och om han är okej. Utan att gå in för mycket på hur det går med Jessica och så vidare. Jag skickade blommor när de gifte sig, säger Carola.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Runar Sögaard och exet Jessica gick skilda vägar i juni.

När Amadeus tog studenten i somras återförenades Carola Häggkvist och Runar Sögaard för första gången på länge.

– Innan dess hade vi inte setts på väldigt länge men vi ville verkligen göra det för barnens skull och för gemensamma vänner som hängt med länge. Men det gick bra och vi hade festen på neutral mark, det tyckte jag kändes bra, säger Carola Häggkvist.

Annons

Och att Carola och Runar skilde sig när Amadeus var så liten, ser inte Carola som något som kan ha påverkat sonen negativt.

– Han var så liten så han upplevde inte själva separationen utan det är mer det andra. Han är en väldigt trygg kille och det har gått bra på alla sätt så jag har inget att oroa mig för annat än att jag har velat finnas där mer. Men i och med mitt yrke tycker jag att jag har kunnat göra det, säger Carola Häggkvist och fortsätter:

– Det är ingen optimal lösning, men som jag sa till honom när han var liten och frågade – vi ville hellre ge honom två glada hem i stället för ett ledset. Och det tror jag att han har fått. Men det betyder inte att jag inte tycker att man ska göra allt i sin makt för att hålla ihop.

Foto: IBL

 

Annons