LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists härliga lyxsemester med okända systern – se bilderna

13 jan, 2024 
Linn Seipel
carola häggkvist lyxsemester med systern susanne
Carola Häggkvist har varit öppen med att kroppen börjat säga ifrån efter det intensiva jobbåret.
Nu unnar hon sig därför en riktigt lyxig semester tillsammans med familj och vänner – varav vissa sällan syns på bild!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

En av Sveriges mest framstående artister, Carola Häggkvist, 57, har stått på scen sedan hon var 16 år. I 40 år har karriären gått som på räls för vår allas stormvind, något som hon firade lite extra under 2023. Det innebar således ett intensivt år för Carola, något som nu tagit sig i uttryck på hennes kropp.

”Dags för mig att ta ordentlig tid med att ‘bara få vara’ ett tag nu… Vi får se hur det går. Både finnar i hyn och blåsor på tungan har dykt upp.”, skrev hon då på sin Instagram.

Annons

Och när Carola ”bara är” så gör hon det med stil!

Carola Häggkvist visar upp okända systern Susanne Ekeberg – njuter på semester tillsammans

Sedan minst en vecka tillbaka befinner hon sig nämligen i vackra Kapstaden i Sydafrika tillsammans med familj och vänner. Där ser hon ut att leva sitt bästa liv med bland andra dottern Zoe Häggkvist, 14 och storasystern Susanne Ekeberg, 61,

carolas syster susanne ekeberg

Det är inte allt för ofta man ser Susanne i det offentliga. Hon har tillskillnad från sin syster inte valt ett liv i rampljuset, utan arbetar som grafisk formgivare. Följare har när Carola lagt ut bilder på hennes tidigare reagerat på hur lika syskonen är.

Annons
carolas vänner

”Träffade vänner, körde bil och hamnade på en mysig middag med levande ljus och stormvindar utanför. Kändes också bra! Vinden blåser bort allt gammalt damm omkring och inom oss. Vinden driver saker och ting framåt.”, skriver hon i ett Instagram-inlägg om resan och fortsätter informera om framgångarna i hälsoläget:

carolas lyxresa

”Tappat smaken längst fram på tungan pga mina hemska blåsor jag haft på tungan sedan mellandagarna.. Är bättre nu men ingen smak längst fram. Kommer den tillbaka? Smaken alltså. Jag har fått medicin för blåsorna nu.”

Annons

Carolas lyxresa till vingården – vackra bilderna

Under lördagen lade hon också ut ett härligt bildspel med många bilder på sig själv i en vacker långklänning. Tillsammans med systern Susanne syns hon också avnjuta vin och champagne på en vingård.

FOTO: Instagram @carolaofficiell

Annons