Carina Bergs son Holgers oväntade ord om graviditeten

CARINA BERG

Karin Törnblom/TT / INSTAGRAM
Carina Berg och Erik Berg väntar sitt andra barn. Och i vår kommer Carina Bergs nya serie Var fan är storken? ha premiär på discovey+ som handlar om ofrivillig barnlöshet.
Nu avslöjar hon även den äldsta sonen Holgers egna ord om tredje graviditeten.

Det var i slutet av oktober 2020 som Carina Berg, 43, och maken Erik Berg, 32, avslöjade att de väntar sitt andra gemensamma barn. Bebisen i Carinas mage blir nu hennes tredje barn.

Carina Berg har nämligen sonen Holger från sitt tidigare äktenskap med programledare Kristian Luuk, 54. Den 30 december 2019 föddes hennes andra son Otto, som är hennes och fotbollspelaren Erik Bergs första gemensamma barn.

Nu väntar Carina och Erik Berg alltså sitt andra gemensamma barn. Men resan till att bli trebarnsmamma har inte varit helt enkel snarare tvärtom. Carina har kämpat i flera år för att bli gravid.

LÄS MER: Julia Franzén är Sveriges första Bachelorette

Visar upp kampen och ofrivillig barnlöshet i det nya programmet Var fan är storken?

Carina Berg har varit öppen med att hon och partnern Erik Berg haft det svårt att bli gravida. Tidigare i veckan avslöjade Carina Berg även på Instagram att hon nu snart kommer ha ett nytt program på discovery+. Programmet heter Var fan är storken? och kommer att handla om just ofrivillig barnlöshet.

”Efter fem ivf-försök, fyra missfall och tusen tårar kom han till slut. Lilla älskade O. Vår resa var knöglig och svår, men vi är långt ifrån ensamma om den erfarenheten”, skriver Carina Berg då på Instagram.

Under programmets kommer tv-tittarna att få träffa par som är mitt uppe i resan mot ett älskat och efterlängtat barn och Berg avslöjar även att sin resa mot ett barn kommer att dokumenteras.

”Och vår historia förstås. Så som den var. Längtar tills ni ska få se”.

Sonen Holgers ord om mamma Carina Bergs tredje graviditet

Carina befinner sig mitt i småbarns-åren och i podcasten Berg & Gynning – Hittar sig själva uppdaterar Carina vecka för vecka om vad som sker i livet. Den senaste tiden visar sig ha präglats av feber och förkylning, sonen Otto har nämligen legat sjuk.

– Vet du varför jag har klätt mig lite som någon med makt och rustning? För jag har grinat hela morgonen. Otto har varit sjuk. Först skolades han in i en vecka, säger Carina i podden, och fortsätter:

– Han har varit som ett litet varmt plåster på mig och Erik i en vecka. Vi har bara gosat.

Förutom att ta hand om Otto har även Carina såklart setts umgås med äldsta sonen Holger som hon har tillsammans med Kristian Luuk. Nu publicerar nämligen Carina Berg en bild på Instagram där sonen Holger tycker till om graviditeten på ett roligt sätt.

”Mamma, du ser ut som en jättemätt Post Malone”/citat: liten sanningssägare i min närhet.”, skriver Carina Berg på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT / INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Kenza Zouiten Subosic har fått sitt andra barn

LÄS OCKSÅ: Kändisarnas stora sorg efter Birgitta Rasmussons död